062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 048

Prodaja Cena: od 124000€
Vrsta nekretnine
Površina
87 m2
Plac
928 m2
Infrastruktura
struja, voda, septička, internet, etažno grejanje
Vlasništvo
uknjiženo
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Prodaja izuzetne kuće u Vrdniku je ponuda Real House za one ljude koji bi želeli da žive u ovom poznatom fruškogorskom, banjskom lečilištu koje je u ekspanziji, da su izolovani od buke i prometnog puta, da ih budi cvrkut ptica nacionalnog parka i da uživaju u fenomenalnom pogledu okolnik brežuljaka Fruške gore, a da pri tome imaju veoma kvalitetnu i uređenu kuću.

Kuća u Vrdniku koju vam ovom prilikom predstavljamo je površine 87 m2 (u osnovi) – uknjiženih, a oko 180 m2 u tri etaže ( i sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila, kuhinje sa trpezarijom, velike dnevne sobe i terase u donjem delu. Na spratu su tri spavaće sobe i kupatilo kao i velika terasa sa lepim pogledom na Vrdnik. Ispod cele kuće je pomoćna prostorija, garaža, kotlarnica.

Kuća je novije gradnje, kvalitetna sa lepo osmišlkjenim konceptom te se može koristiti u turističe svrhe – zdavanje soba.

Kompletno infrastrukturno opremljena sa garskom vodom, trofaznom strujom, septičkom jamom i etažnim grejanjem na čvrsto gorivo.

Plac u Vrdniku na kome je sagrađena kuća površine 928 m2 sa lepo uređenom travnatom površinom sa puno cveća, letnjikovcem.

Rešili ste da kupite dobru kuću bez ulaganja na Fruškoj gori, Vrdnik je idealan izbor, u kojoj možete živeti svakodnevno ili provoditi povremeno svoje slobodno vreme, kupovinom ove kuće nećete sigurno pogrešiti.

Za sve informacije o prodaji kuće u Vrdniku kontaktirajte

Real House licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti broj u registru posrednika 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još