062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PKA 035

Prodaja Cena: od 59000€
Vrsta nekretnine
Površina
74 m2
Vlasništvo
uknjiženo
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Prodaja apartmana Vrdnik iz ekskluzive ponude Real House.

Real House vam predstavlja prodaju apartmana u Vrdniku u neposrednoj blizini, na oko 300 m, od banje Termal i prestižnog hotela Aqua Premier na nadmorskoj visini od oko 200m.

U novosagrađenoj apartmanskoj kući sa ukupno četiri apartmana (svaki apartman na jednoj etaži) prodaju se tri zasebna apartmana.

Apartmani na prizemlju i prvom spratu su identični, ukupne neto korisne stambene površine 74 m2 po strukturi trosobni, sastoje se od dve spavaće sobe, kupatila sa tuš kadom, hodnika , dnevne sobe sa kuhinjom i terase sa koje se pruža fenomanalan pogled na ceo Vrdnik, manastir Ravanicu i Vrdničku kulu.

Apartmani u Vrdniku su novi neuseljavani, zgrada je sagrađena 2015. godine, priključena na trofaznu struju, gradsku vodu i gradsku kanalizaciju, sopstveni betonski prilaz do zgrade sa rampom. Svaki apartman ima parking mesto ispred zgrade. Mogućnost uvođenja etažnog grejanja koje postoji u zgradi.

Kupovinom jednog od apartmana pruža vam se mogućnost da imate dobru nekretninu za sopstveni odmor i u-ivanje ali i profitabilnu investiciju jer se apartmani u Vrdniku izdaju 365 dana u godini.

Pored ovih trosobnih apartmana u potkrovlju zgrade se prodaje i jednosoban apartman u Vrdniku koji možete pogledati u ponudi Real House nekretnina.

Ovom prilikom vam nudimo ekskluzivnu mogućnost kupovine cele zgrade – kuće u Vrdniku tako da na jednom mestu možete biti vlasnik četiri apartmana na lepom placu sa koga gledate na ceo Vrdnik.

Apartmanska kuća u Vrdniku je izuzetna investicija jer kupovinom ove kuće u Vrdniku kupujete ceo posao – biznis pa evo još jedne ideje za ulaganje ili za porodični biznis tokom cele godine.

Ukoliko su vam za kupovinu interesantni apartmani u Vrdniku ili cela apartmanska kuća sa pogledom na Vrdnik, kontaktirajte Real House ekskluzivnog zastupnika za prodaju ovih nekretnina gde možete dobiti sve potrebne informacije o prodaji.

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još