062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

Ik

Izdavanje Cena: od 9000€ | Dpozit: 9000€ | Agencijska provizija: 4500€
Vrsta nekretnine
Struktura
višesobni objekat
Površina
600
Mesto
Lokacija
Spratnost
Su+Pr+Pk
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Vaš posao zahteva reprezentativnu zgradu i lokaciju, funkcionalan i veliki prostor sa dvorištem a takvih prostora u novom Sadu gotovo da nema.

Možda ipak imate sreće, pročitajte ovaj oglas do kraja.

Real house nekretnine predstavljaju Izdavanje poslovnog objekta na reprezentativnoj lokaciji u Novom Sadu za kompaniju koja će prepoznati pre svega lokaciju, kvalitetan i komforan objekat i veličinu samog prostora.

Reprezantivna lokacija – Futoški put

Na jednoj od najboljih lokacija u Novom Sadu -Futoški put, gde se nalaze stambene vile i to na potezu između hotela Prezident i Sheraton nalazi se ovaj poslovni objekat-kuća za izdavanje.

U blizini se nalaze takodje i Pokrajinska bolnica, Dečija bolnica , Urgentni centar kao i jedan od najlepših parkova Novog Sada -Futoški park.

Površina oko 600 m2

Poslovni objekat ima ukupno 600 m2 u tri etaže. Suterenski deo -čine  dve prostorije i veliki otvoreni prostor, prizemlje –  deo da prijemnom sobom, čajnom kuhinjom i jednom većom prostorijom i toaletima, te drugi deo koji je hodnikom odvojen i koga čine 4 manje prostorije i kupatilo .  Spratni deo sa toaletom i velikim otvorenim prostorom sa mnogo prirodnog svetla bez stubova i pregrada a ovde se nalazi i terasa.

Iza objekta postoji i malo dvorište koje se može iskoristiti za omor i rekreaciju.

Poslovni objekat za razne delatnosti

Poslovni objekat je pogodan za veliki broj privrednih delatnosti, a posebno za velike IT firme, klinike, sportsko rekreativne centre, igraonice, vrtiće, škole,bolnice,wellnes centre,akademije  ali i sve ostale delatnosti jer objekat ispunjava mnoge zahteve.

Grejanje objekta je etažno na gas.

Plaćanje zakupnine 6 mesci unapred plus depozit u visini jedne mesečne kirije.Agencijska provizija iznosi 50 % od prve mesečne kirije.

Za sve informacije u vezi zakupa ovog poslovnog objekta u Novom Sadu kontaktirajte Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg br. 177.

 

Kontakt

    Vladimir Rafajlović

    agent pic

    Kontaktirajte nas:

    Ključne reči:
    '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);