062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PS 144

Prodaja Cena: od 220000€
Vrsta nekretnine
Struktura
četvorosoban
Površina
144 m2
Vlasništvo
uknjižen 1/1
Mesto
Spratnost
5. sprat
Nameštenost
namešten
Parking
garaža u dvorištu zgrade
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • povoljna cena
 • garaža
 • velika terasa
 • nameštaj i tehnika
 • ostava

Ukoliko tragate za porodičnim stanom na lokaciji u okolini Bulevara Oslobodjenja, Futoške pijace a da Vam je pri tome važno da obavezno imate i garažu, a bitno Vam je da za uloženi novac dobijete što veću kvadraturu stana, od ivoga bolje nećete nači na sličnoj lokaciji.

 

 

Ukoliko imate decu koja pohadjaju Osnovnu školu sigurni smo da bi Vam značilo da na putu do iste deca nemaju ni jedan semafor i da u školu stižu za 5 minuta. Upravo ovo je slučaj sa ovom lokacijom i ovim stanom…

Stan koji Vam predstavljamo nalazi se u Novom Sadu u blizini Futoške pijace u ulici Kosančić Ivana koja spaja ulice Novosadskog Sajma i Ćirpanovu. Sa ove lokacije gotovo da u sve delove grada možete ići peške a sve ono što Vam je neophodno za lep porodičan život nalazi Vam se na dohvat ruke.(Osnovna škola,vrtić,pijaca,marketi..)

 

Ako Vam je za Vaš novac bitno da kupite što više kvadrata sa ovim stanom nećete pogrešiti…

Stan površine 144 m2 uknjiženih nalazi se u novijoj stambenoj zgradi (zgrada stara 15 tak godina) i to na 5 spratu sa liftom.Ono što ga izdvaja jeste njegova struktura i sam raspored kao i tako osmišljen prostor da samim ulaskom u stan na tom nivou bude ulazni hodnik sa prostorom za odlaganje obuće a da stambeni deo bude na nivou više. Kada iz tog ulaznog dela se popnete stepenicama dolazite do prostora za stanovanje koga čine dnevni boravak sa terpezarijom i kuhinjom otvorenog tipa,kupatila i spavaće kao i prelepe terase koja je veliki plus kod ove nekretnine jer je tako pozicionirana da garantuje apsolutnu privatnost .Terasa je natkrivena i ima jednu malu ostavi a sa nje se pruža pogled na jednu stranu ka Fruškoj gori a na drugu na okolne zgrade samog kraja.Iz dnevnog boravka se dalje ulazi u još dve sobe (prolazne) koje imaju svoje zasebno kupatilo sa djakuzi kadom.

 

Lepa i prostrana terasa je veliki plus kod porodičnih stanova a još kad je “ušuškana” kao kod ovog stana onda Vam boravak na njoj pruža još veći ugodjaj i želju da se u toplim letnjim mesecima uživa u takvom prostoru. Ovo je prostor gde pravite roštilj sa prijateljima ,prostor odakle radite ako Vam to posao dozvoljava i prostor zbog čega se ovaj stan kupuje. S obzirom na samu poziciju terase postoji mogućnost dodatnog proširenja iste uz odgovarajuću dozvolu ili dodatno povećanje unutrašnjeg prostora.

 

U stanu je centralno grejanje a stan je jako lepo izolovan i u njemu je toplo tokom zime. Zbog svoje kvadrature i organizacije prostora u stanu su postavljene 3 klime tako da tokom leta nećete osetiti vrućinu.

Stan se prodaje namešten sa svim pripadajućim nameštajem i belom tehnikom kao sa slika. Ako u obzir uzmete cenu opremanja stana od 144 m2, shvatičete da ovaj nameštaj i tehnika u stanu imaju ozbiljnu vrednost, a Vi ih dobijate potpuno besplatno.

U stanu je nedavno postavljen novi parket u dnevnom boravku i terpezariji odnosno u prostoru u kome se i najviše boravi

Stan ima izvesnih “kozmetičkih ulaganja” kako zbog starosti same zgrade tako i zbog prilagodjavanja i sredjivanja u skladu sa novim trendovima,

 

Najveća prednost koju dajemo ovom stanu je i garaža u dvorištu zgrade koja je svakako jedan od presudnih momenata za kupovinu stana jer je parkiranje na ulici u ovom delu grada gotovo nemoguće a Vi ne želite da Vas boli glava kada dodjete sa posla gde će te da parkirate…

Vama samo ostaje da uzmete telefon i da nas nazovete, zakažete gledanje, a mi cemo  Vam stan pokazati i objasniti njegove prednosti i sve ono šta Vas bude interesovalo.

Odlična lokacija, velika površina, terasa koju ste oduvek želeli, garaža i opremljenost stvari su zbog kojih se nečete dvoumiti kada pogledate ovaj stan, jer za cenu ovoga stana nećete sve ovo naću u Novom Sadu.

Real House ekskluzivni posrednik za prodaju.

Prošetajte se kroz stan i pregledajte kao da ste u njemu:

 

 

Kontakt

  Vladimir Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);