062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PP Biserno ostrvo

Prodaja Cena: od 135000€
Površina
65490 m2
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • ruševan uknjižen salaš
 • zemljište u komadu
 • obradivo

Ukoliko želite da investirate u poljoprivredno zemljište evo prilike za jednom dobrom investicijom u Vojvodini.

Real house predstavlja na prodaju poljoprivredno zemljište na Bisernom ostvru u Bačkom Gradištu u KO Novi Bečej. Biserno ostrvo je prostor izmedju Mrtve Tise i toka reke Tise i kao takvo je vrlo plodno.

 

Biserno ostrvo – Park prirode Stara – Tisa opština Novi Bečej

Sama lokacija je takva da se u blizini ( oko 2 km) nalazi poznati dvorac koji je gradio baron Gedeon Rahonci krajem 19. veka a sa ovog mesta potiče i najkvalitetnije vino Krokan (Muskat Krokan), zato što je ova loza autohtona i jedino uspeva na ovom području. U blizini se nalazi i lepo uredjeno vikend naselje gde velik broj vikendaša u letnjim danima uživa na reci i to kako u kupanju tako i u pecanju.

 

Poljoprivredno zemljište koje je predmet prodaje je površine 65490 m2 (12 jutara zemlje ili 6,5 ha zemlje) i to u komadu a ovde se nalazi i ruševan salaš uknjižene površine 109 m2 sa pomoćnim prostorijama. Zemlja se obradjuje i održava tako da postoji mogućnost da ukoliko budući kupac bude želeo i da nastavi saradnju sa postojećim zakupcem koji zemlju i obradjuje.

 

Uzimajući u obzir da je salaš uknjižen kao i pomoćne prostorije oko njega ovo otvara mogućnost gradnje ili rekonstrukcije postojećeg a nije na odmet i napomenuti da je jedna parcela na kojoj se isti nalazi gradjevinska.Ovde nije problem ni iskopati bunar i tako rešiti vodosnabdevanje a što se tiče struje napomenućemo da okolni salaši imaju struju pa postoji mogućnost i ovaj priključiti.

Do zemlje se dolazi kada se iz Bačkog Gradišta prodje vikend naselje i onda se vozi asfaltnim putem jednom 2 km a nakon silaska sa asfalta do same lokacije vodi put (letnji) u dužini oko 500-600 m.

Zemljište je poljoprivredno (sem dela gde je salaš i koje je gradjevinsko) i pruža različite mogućnosti korišćenja i zasada što ratarskih kultura tako i drugih biljaka (i voća i povrća).

 

Za poljoprivredu

Svi vidovi poljoprivrede su ovde dobro došli, različite ratarske kulture ali i bavljenje vinogradarstvom , voćarstvom ili povrstarstvom što da ne ili nešto drugo, drugačije…Ovde možete saditi pšenicu, kukuruz ili neku drugu ratarsku kulturu.

Ukoliko nemate afiniteta da se lično bavite poljoprivredom ovu zemlju možete dati u arendu i tako ostvarivati godišnji prihod…

 

Investicija …

Ulaganjem u zemlju nikad ne možete izgubiti.Uzimajući u obzir samu lokaciju i mikrolokaciju ove nekretnine sigurni smo da ovakav resurs vredi i samo može vredeti više u budućnosti…

Nemojte se ustručavati da nam se javite, da pitate, da se interesujete, rado ćemo Vam i pokazati na terenu i upoznati sa ovom fantastičnom lokacijom.

Real House je  ekskluzivni posrednik za prodaju ovog poljoprivrednog zemljišta.

Kontakt

  Vladimir Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);