062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PP Neradin

Prodaja Cena: od 133000€
Vrsta nekretnine
Struktura
5 lanaca
Površina
38146 m2
Vlasništvo
uknjiženo
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Poljoprivredno zemljište na Fruškoj gori na odličnoj poziciji …

Kada kupujete nekretninu važno je prepoznati njen potencijal. Ovo je upravo takva nekretnina, za kupca koji će znati prepoznati priliku.

Poljoprivredno zemljište na Fruškoj gori koje predstavljamo ovom prilikom nalazi se u ataru sela Neradin. Nedaleko od ovog mesta nalazi se nadaleko poznat “Perkov salaš” koga faktički vidite sa ove zemlje i koji je vrlo blizu.

Sve ovo se nalazi u opštini Irig, gde se ubrzano radi na poboljšanju infrastrukture, a primer za to je izgradnja novog puta od Iriga do Krušedola.

 

Sama lokacija je takva da ste okruženi voćnjacima, vinogradima i njivama  tik uz naseljeno mesto, a da Vam je asfaltni put dostupan sa dve strane.Do ove lokacije dolazite iz samog sela Neradin kada sidjete sa asfaltnog puta i to nekih 400-500 m odličnog poljskog puta ili kada sa asfaltnog puta koji vodi od Iriga ka Krušedolu sidjete sa asfalta sa ove strane imate nekih 900 m. Oba puta su odlična, prohodna i koriste se.

Zavidna površina od 38146 m2 koja je faktički kako naš narod voli da kaže izdeljena na 5 lanaca zemlje. (sve na jednoj lokaciji)

Zemljište je poljoprivredno i pruža različite mogućnosti korišćenja a zbog samog položaja i blizine sela ovde možete registrovati i poljoprivredno gazdinstvo…

Postoji mogućnost kupovine i dodatng susednog zemljišts.

Ova zavidna površina zemljišta daje Vam mogućnost registracije poljoprivrednog gazdinstva a to dalje otvara vrata za pristup mnogim fondovima…

 

Za poljoprivredu

Svi vidovi poljoprivrede su ovde dobro došli, vinogradarstvo i voćarstvo kao dominantne grane, prerada voća, proizvodnja vina i rakije, ali što da ne i nešto drugo, drugačije…Ovde takodje možete saditi pšenicu, kukuruz ili neku drugu ratarsku kulturu.

Ukoliko nemate afiniteta da se lično bavite poljoprivredom ovu zemlju možete dati u arendu i tako ostvarivati godišnji prihod…

Investicija …

Ulaganjem u zemlju nikad ne možete izgubiti.Uzimajući u obzir potencijal koje Fruška gora i njeni obronci nose možemo reći da je ovo jedna od  lokacija, naslonjena uz naseljeno mesto koja u nekoj bližoj budućnosti može da donese i neke nove ideje.

Na ovoj lokaciji dugi niz godina postoji “Perkov salaš” kao značajni turistički potencijal ovog kraja. (upravo su tu i najbliže bandere za struju)…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Real House (@realhouse.rs)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Real House (@realhouse.rs)

Drago nam je da ste ovaj oglas pročitali do kraja, pogledajte fotografije i video prezentaciju, a ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, tu smo da Vam sve pojasnimo i na terenu pokažemo kako ovo izgleda u prirodi.

Kontakt

    Vladimir Rafajlović

    agent pic

    Kontaktirajte nas:

    Ključne reči:
    '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);