062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PP 038

Prodaja Cena: od 275000€
Površina
11 hektara i 55 m2
Infrastruktura
voda, struja
Vlasništvo
uknjiženo
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Poljoprivredno imanje sa zemljim, farmom i salašem.

Real House predstavlja prodaju fantastičnog poljoprivrednog imanja, za kupce koji znaju prepoznati pravu investiciju. Na 33km od Novog Sada nedaleko od magistralnog puta M-7 Novi Sad – Zrenjanin nadomak sela Žabalj prodaje se poljoprivredno imanje sa salašem (stambeni prostor) od 130m2 sa dve sobe, kuhinjom, kupatilom i ostavom te velikim objektom od 850m2 namenski građenom za farmu krava sa postrojenjem za mužu i mlekarom. Ukupna površina poljoprivrednog zemljišta (3. i 4. klase) koje je ukljiženo kao izgrađeno poljoprivredno zemljište je 11 ha  obradive zemlje. Na imanju se nalazi veliki breg sa koga se pruža odličan pogled na celokupno imanje i okolinu. Od asfaltnog puta udaljeno 1km dobrim nasutim privatnim putem. Imanje ima struju i bunar koji objekte snabdeva vodom a koristi se i za navodnjavanje.

Šta reći dalje,ukoliko nemate ideju,  imanje izuzetnog potencijala za različite delatnosti počev od turizma (posebno lovni), za izgradnju ribnjaka, idealno za voćarstvo (preporuka stručnjaka), povrtlarstvo, farme ili bilo koji drugi vid poljoprivrede. Od Tise udaljeno oko 1,5km.

Odlična infrastruktura, kvalitetna zemlja, izgrađeni objekti i veoma povoljna cena dovoljni su razlozi da razmislite o ovoj ponudi. Jedino investicija u zemlju je sigurna investicija.

Sve informacije o prodaju ovog poljoprivrednog imanja možete dobiti ako pozovete:

Real House licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177.

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još