062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PP149

Prodaja Cena: od 63000€
Površina
5672 m2
Infrastruktura
moguća struja, betonski prilaz
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • nestvaran pogled na Dunav
 • odličan prilaz
 • uređen plac

Plac u Slankamenu i pogled od koga zastaje dah

Teško je opisati ovaj plac, a ne ostati pristrasan i subjektivan. Ogromna količina pozitivne energije koju osetite stojeći na njemu i gledajući čaroban pogled na Dunav i ceo horizint jednostavno je neopisivo.

Plac koji će ispuniti sva Vaša očekivanja boravka u prirodi, plac kojim ćete zadiviti vaše goste, plac za koji će Vam deca biti večno zahvalna i plac čija će vrednost vrtoglavo rasti.

Mi ne hvalimo ovaj plac, sama ga opisujemu onako kako ga doživljavamo.

Plac se nalazi u katastarskoj opštini Novi Slankamen u vikend naselju Janda, na potezu između Krčedina i Slankamena, na lokaciji poznatoj po mnoštvu dobrih vinarija, čarobnom pogledu na Dunav i mestu koje poslednjih godina doživljava pravu ekspanziju.

Površina ovoga place je 5672 m2, plac je u blagom nagibu i zbog toga svaka tačka na placu ima pogled, veoma je održavan i uređen.

Pogled sa placa je nestvaran, pogled na Dunav i ceo horizont, na dobar deo bačke ravnice.

Do placa se dolazi preko Slankamenačkih vinograda gde vodi asfaltni put, kada sa njega siđete nastavljate betonskim putem kroz vikend naselje do samog placa. Idealan prilaz da tokom cele godine možete obilaziti ovu lokaciju.

Velika vrednost ovoga placa pored površine, položaja i pogleda je što imate privatnost.

Lokacija nije gusto naseljena, pogled Vam nikada ne može biti zaklonjen, a sa desne strana placa imate šumu koja daje idealan prirodni ambijent.

Plac je gradjevinski i nalazi se u vikend zoni gde je moguća izgradnja vikend kuća do 150 m2 u osnovi (prizemlje, suteren i potkrovlje).

Plac se po urbanističkim uslovima može deliti na tri zasebne parcele, pa eto mogućnostiza gradnju tri objekta ako Vam je to ideja.

U naselju postoji mogućnost priključenja na struju, vodu morate rešiti kopanjem bunara ili sistemom za tehničku vodu (cisterna sa pumpom).

Za ovaj plac Vam je potreban dobar arhitekta koji će znati iskoristiri ovu prirodnu lepotu i uklopiti objekat u ovaj ambijent.

Ovo nije običan plac za gradnju vikendice, ovo je lokacija, lokacija koju ne možete svaki dan pronaći i kupiti, Ovo je plac koji kupujete da sebi ispunite želju , za užitak, za uživanje, ovo je plac za vas koji gledate unapred baš ovako kako ovaj pogled nalaže.

Real House je ekskluzivni posrednik u prodaji ove lokacije, ne budite lenji da nas pozovete i informišete se na vreme, a obavezno pogledajte i video prezentaciju, slika govori više od reči.

 

Kontakt

  Vladimir Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);