062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PS 150

Prodaja Cena: od 197000€
Vrsta nekretnine
Struktura
četvorosoban
Površina
132 m2
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Mesto
Lokacija
Donja etaža: dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo, velika terasa i ulazni hodnik Gornja etaža: tri spavaće sobe, kupatilo, garderober i dve terase

Kupac plaća troškove overe ugovora, uknjižbe u katastar i poreza na prenos apsolutnih prava

Dodatne informacije

  • sjajan pogled sa svih terasa
  • izuzetna lokacija
  • kvalitetna zgrada
  • dva lifta
  • funkcionalan raspored stana

Penthouse na Bulevaru sa panoramskim pogledom je stan iz ponude Real House nekretnina.

Ovo je stan u Novom Sadu koji ispunjava najviše kriterijume stanovanja i namenjen je kupcima koji tačno znaju šta žele i kakav stan im treba, a to adekvatno mogu da plate. Zamislite da se ujutro probudite i prvu jutarnju kafu popijete na terasi  sa pogledom na Frušku goru, a centar grada vam je na 5 minuta. Da moguće je ako pažljivo pročitate opis ovog stana.

Jedna od najtraženijih i najskupljih lokacija u Novom Sadu.

Stan se nalazi u ulici Petra Drapšina gde su vam sve potrebe koje imate na dohvat ruke, Spens na jednu i Futoška pijaca na drugi stranu te centar grada na 5 minuta hoda.

Lokacija je nešto što nemožete promeniti i renovirati, zato je ona najvrednija.

Stan se nalazi u veoma kvalitetnoj i sigurnoj stambenoj zgradi na 7. spratu (Penthouse) sa dva lifta koji  rade i u slučaju nestanka struje (imaju sopstveno napajanje).

Funkcionalan raspored sa mnogo prirodne svetlosi

Dvoetažni stan po strukturi četvorosoban, bez krovnih kosina,  ukupne podne površine 132m2, uknjižen na 109 m2. Penthouse stan koncipiran je tako da je u donjoj etaži dnevni prostor i kuhinja, a u gornjoj etaži spavaći deo. Stan je dvostrano orijentisan sa mnogo prirodne svetlosti, a sa svake od tri terase se pruža pogled na Novi Sad.

U donjoj etaži se nalaze ulazni hodnik, kupatilo sa tuš kadom, trpezarija i kuhinja, te velika terasa sa sjajnim panoramskim pogledom na Novi Sad i Frušku goru.

Gornja etaža se sastoji od galerija na koju vode drvene stepenice iz donjeg dela i sa koje se ulazi u sve prostorije gornje etaže, a to su dve spavaće sobe ulično orijentisane od kojih jedna ima sopstvenu terasu sa divnim pogledom na Bulevar i Frušku goru i jedne spavaće sobe, dvorišno orijentisane sa sopstvenom terasom koja gleda na katedralu i centar grada. Na gornjoj etaži se nalaze i kupatilo sa ležećom kadom kao i veliki garderober.

Stan je u odličnom stanju i ne zahteva nikakva dodatna ulaganja. U cenu stana uračunata je veoma kvalitetna ugradna kuhinja sa skupim električnim uređajima kao i ugradni američki plakari.

Kupci koji traže dobar stan na dobroj lokaciji svesni su činjenice da je u Novom Sadu dosta teško naći veliki stan, sjajnu lokaciju i pogled koji se ne može platiti, zato vas pozivamo da ukoliko ste ozbiljan kupac koji znate šta želite, kontaktirate nas za dodatne detalje i zakažete sa nama gledanje ovog predivnog stana.

Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još