062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 006

Prodaja Cena: od 179000€
Vrsta nekretnine
Površina
258 m2
Plac
651 m2
Infrastruktura
struja, voda, gas, etažno grejanje
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Mesto
Lokacija
Spratnost
prizemlje i sprat
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Nova kvalitetna kuća u Verniku – nađa preporuka.

Real House predstavlja prodaju izuzetno dobre i kvalitetne kuće u Veterniku. Kuća se nalazi na 8km od Novog Sada u novoj asfaltiranoj ulici sa uličnom rasvetom u mirnom kraju.

Nova kvalitetna kuća u Veterniku je sagrađena na placu površine 651m2, kompletno ograđen i uređen, sa prilaznim stazama i travnjakom.

Kuća ima 258m2 površine. U prizemlju se nalaze veliki dnevni boravak sa, trpezarija, kuhinja, spavaća soba, veliko kupatilo i toalet, ispod stepeništa podrum, na spratnom delu se nalaze četiri spavaće sobe, hodnik, veliko kupatilo, toalet i tri terase. Treća etaža je tavanski deo.

Nova kvalitetna kuća u Veterniku je  neuseljavana, kvalitetno građena sa šestokomornom stolarijom, debljinom zidova od 50cm, trešnjin parket na podovima, ograde i kapija od kovanog gvožđa, alarmni sistem.Kkuća ima A+ razred energetske efikasnosti, etažno grejanje na gas.

Komletno završena i uređana bez dodatnih ulaganja za kupce koji žele konfor i kvalitet.

Kontaktirajte RealHouse.rs kako bi dobili sve neophodne informacije o mogućnostima koje ova nova kvalitetna kuća u Veterniku ima i o detaljima prodaje, a ako vas interesuju kuće u Veterniku pogledajte i našu ostalu ponudu.

Real House d.o.o., Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još