062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 021

Prodaja Cena: od 169900€
Vrsta nekretnine
Površina
254 m2
Plac
3100 m2
Infrastruktura
voda struja, kanalizacija, asfaltni put
Vlasništvo
uknjiženo
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Kuća kod Novog Sada u podnožju Fruške gore.

Real House iz svoje ponude izdvaja veoma dobru, kvalitetnu i lepu nekretninu.

Nova stambena kuća u Ledincima na oko 8km udaljena od Novog Sada smeštena je na veoma lepom i mirnom mestu, na padinama Fruške gore. Prirodno okruženje oko kuće čini ovu lokaciju idealnom za svakodnevni porodičan život.

Novosagrađena kuća u Ledincima ukupne neto površine 256 m2 sastoji se od dve etaže; u donjoj etaži  nalaze se veliki dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo, dve spavaće sobe i prostorija koja služi kao ostava i kotlarnica(ili kao soba za zabavu i igranje) iz koje se izlazi na natkrivenu terasu. U gornjoj etaži, se nalaze veliki dnevni boravak, kupatilo, kuhinja, dve spavaće sobe i jedna radna soba.

Kuća je građena veoma temeljno i kvalitetno, sendvič zidovi, petokomorna pvc stolarija, ograda od kovanog gvožđa, termo i hidro izolacija po najvišim standardima.

Kuća je komunalno opremljena trofaznom strujom, gradskom vodom i kanalizacijom, a postoji mogućnost priključenja na gas. Predviđeno je etažno grejanje, postoje dva dimljaka, a na jednom je priključena kaminska peć snage 12kw.  Do kuće se dolazi asfaltnim putem.

Plac na kume se kuća nalazi je veoma prostran i održavan, ukupne površine 3100 m2, kuća je sa svake strane uvučena oko 30m. Pored kuće se nalazi letnjikovac od 10m2 ukrašen cveće i četinarima.

Na prednjem delu placa postoji veliki parking za automobile, a deo placa iza kuće sa pogledom na Fruškogorske obronke je idealan za bazen, sportski teren i dr.

Uzimajući sve gore navedeno u obzir radi se o jednoj veoma kvalitetnoj i dobroj kući na odličnoj lokaciji. Kuća poseduje upotrebnu dozvolu i čiste vlasničke odnose 1/1.

Sve informacije o prodaji ove kuće možete dobiti kod:

Real House licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177.

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još