062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PS

Prodaja Cena: od 127000€
Vrsta nekretnine
Površina
62 m2
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Real House nekretnine iz svoje ponude izdvaja izuzetan, moderan stan u strogom centru Novog Sada.

Moderan stan u centru grada koji vam ovog puta predstavljamo retko se nalazi na tržištu i jeste odlična ponuda za nekoga ko želi da živi u strogom centru i srcu novog Sada.

Stan u centru Novog Sada je komplet renoviran, površine 62 m2 i nalazi se na 4. spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Modene.

Stan u ulici Modene je dvoiposoban po strukturi i sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, dečije sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i pripadajuće terase.

Zgrada u kojoj se nalazi stan je iz 1934. godine, izuzetno kvalitetno građena i održavana na centralnoj lokaciji u Novom sadu.

Stan je renoviran na način na koji se spaja klasično i moderno, na način da ste u centru grada a da ne čujete buku (troslojna pvc stolarija punjena argonom). Stan je izuzetno svetao i prostran i odlično iskorišćen u prostornom smislu. U stanu ostaje ugradna kuhinja i plakari rađeni po meri.

Stan ima pogled na centralni gradski trg i Gradsku kuću, na spomenik Svetozara Miletića, a poseban doživljaj je kada sa prozora stana posmatrate zalazak sunca preko krovova Novog Sada. Sa terase se pruža pogled na Petrovaradinsku tvrđavu.

Prava je privilegija živeti  ili raditi u stanu na  ovoj lokaciji i to je ono što daje posebnu vrednost ovoj nekretnini.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još