062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PS 017

Prodaja Cena: od 151500€
Vrsta nekretnine
Struktura
trosoban
Površina
91+30 m2
Vlasništvo
uknjiženo
Mesto
Lokacija
Spratnost
1. sprat
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Luksuzan stan u starom gradu na najtraženijoj lokaciji je izdvojena ponuda za prodaju stanova u Novom Sadu Real House nekretnina.

Stan koji Vam predstavljamo se nalazi u starom gradu u ulici Sonje Marinković na prvom spratu stambene salonske zgrade. Na lokaciji koja je od dunavskog Parka i Dunava udaljena svega 200m, gde vam je pešačka zona grada na dva minuta hoda u delu grada gde bi mnogi novosadjani želeli živeti.

Na prodaju je salonski stan u Novom Sadu površine 91 m2 sa 30 m2 suterenskog prostora koji je konektovan sa stanom i čini jednu stambenu jedinici.

Salonski stan je sa visinom plafona od 3,80m

Radi se o super opremljenom luksuznom stanu koji se prodaje sa svim pripadajućim nameštaje, stvarima i opremom.

Stan se sastoji od jedne velike dnevne sobe, jedne velike spavaće sobe, kupatila, toaleta i kuhinje sa trpezarijom i suterenskog dela od 30 m2 koji može da se koristi za više namena, kao stambeni deo, poslovni, za teretanu i vežbanje ili neku dobru ideju koju budući kupac smisli ili kao posebna stambena jedinica.

Kompletno opremljen, luksuzan salonski stan u novom Sadu može da bude vaš novi dom za stanovanje ili idealan poslovni prostor.

Za sve detalje o prodaji ovog prelepog stana kontaktirajte Real House doo.

 

Kontakt

Dejana Babić

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 116
  • stanovi@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još