062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

App Laguna white

Kratkoročno izdavanje Cena: od 48€ – Minimum noćenja: 1
Vrsta nekretnine
Struktura
jednoiposoban
Površina
40 m2
Mesto
Spratnost
polusuteren
Broj osoba
3
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • posteljina peškiri
  • wi fi, ktv

Laguna White, lux apartman za dve osobe iz ponude Real House, apartmani Novi Sad, dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad. Apartman obezbeđuje kvalitetan, lux i ugodan smeštaj u Novom Sadu za maksimum dve osobe.

Gde se nalazi Apartman Laguna White

Apartman Laguna Gold se nalazi u Novom Sadu u ulici Cara Dušana. Apartman je smešten u prelepoj, novoj stambenoj zgradi u polusuterenu. Lokacija je idealno povezana sa svim ostalim delovima grada, a u okoliki imate prodavnicu Univer export, pekare, odličnu Piceriju Palazzo Bianco i kafić Espreddo Clinic, poštu, pešaćke staze za šetanje, Futoški park. Apartman je u neposrednoj blizini kliničkog centra i dečioje bolnice,. Medicinskog fakulteta, a do Futoške pijace stena 5 minnuta.

Moderno opremljen nov apartman

Apartman Laguna White se sastoji od jedne spavaće sobe, kupatila i dnevne sobe sa kuhinjom. Apartman je nnov, veoma ukusno i moderno dizajniran i opremljen –  poseduje sve neophodno da bi vaš boravak u Novom Sadu bio ugodan. Nameštaj u apartmanu je nov, kvalitetan i specijalno dizajniran za potrebe stana.

Koliko osoba prima apartman

Apartman Laguna white jejednouiposoban apartman ukupne površine 40 m2 i može da primi do 3 osobe, u dnevnoj sobi se nalazi kvalitetna ugaona garnitura koja se razvlači za spavanje.

Šta nudi Apartman Laguna White

Apartman Laguna Gold nudi nezaboravan dnevni smeštaj u Novom Sadu prvenstveno poslovnim ljudima ili mlađim osobama, turistima i onima koji žele bolje upoznati Novi Sad, a svojim gostima omogućava besplatan wi-fi internet, kablovsku televiziji, posteljinu, peškire, posuđe.

Parking je besplatan, javni ispred zgrade.

Cena apartmana je 48 € po noćenju.

Napomena: Cena zavisi od broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aeodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Orijentaciona lokacija apartmana Laguna White:

Center map

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još