062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PK Klisa

Prodaja Cena: od 299000€
Vrsta nekretnine
Struktura
višesobna
Površina
cca 300 m2
Plac
641 m2
Infrastruktura
voda, struja, gas, kanalizacija
Vlasništvo
uknjiženo
Mesto
Lokacija
Spratnost
suteren, prizemlje, sprat, potkrovlje
Parking
garaža i parking ispred kuće
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • kvalitet gradnje
 • pomoćna zgrada
 • mirna lokacija
 • mogućnost za više stambenih jedinica

Ne želite više da živite u stanu ,dosta Vam je kolektivnog stanovanja, želite više stambenog prostora i Vašu kuću ali na gradskoj lokaciji, onda Vam ova  nekretnina može biti i više nego interesantna.

 

Lokacija – Novi Sad-Klisanski breg

Ova kuća sagradjena je na Klisi, tačnije na Klisanskom bregu i to u jednoj mirnoj, slepoj ulici u kojoj je zastupljeno porodično stanovanje. Ovaj deo Novog Sada je lepo konektovan sa ostalim delovima i odavde za svega 20 tak minuta stižete do samog centra grada. U blizini kuće je i Bulevar Evrope tako da je dolazak do ove lokacije moguće  i sa te strane kao i iz centra grada.

 

Kvalitetno izgradjen stambeni prostor

Ono što prvo “upada u oči” kada vidite ovu nekretninu jeste to što ona nema fasadu…Medjutim ovo treba posmatrati sa pozitivne strane jer na ovaj način vidite kako je kuća zidana i koliko je kvalitetne gradje.

Ova kuća ima 108 m2 rasporedjenih u tri etaže ali tako da svaka od njih predstavlja zaseban stambeni prostor.

Suteren čine garaža (direktan ulazak sa ulice), i još tri velike  prostorije. Suterenski deo je kompletno suv i nema nimalo vlage tako da ovaj prostor može da se koristi u razne namene.

Prva i druga etaža su u potpunosti iste i sastoje se od ulaznih hodnika, velikog dnevnog boravka sa terpezarijom i kuhinjom, ostave, dve sobe i kupatila. Svaka od ovih etaža jeste u prirodi zaseban stan od 108 m2 i kao takvi su čak i fizički odvojeni.

Prva etaža je kompletno renovirana i modernog dizajna počev od dnevnog boravka i spavaćih soba tako i od kupatila.

Druga etaža je takodje u odličnom stanju ali svakako zahteva kozmetička sredjivanja i prilagodjavanja savremenom načinu života.

Ova kuća ima i tavanski prostor koji nije priveden nameni ali i do tog prostora vode stepenice pa se i ovaj deo može jako lepo iskoristiti i prilagoditi.

 

Plac od 6,5 ari sa objektima u dvorištu

Plac na kome se nalazi ova kuća je površine 641 m2 i koncipiran je tako da je u prednjem delu sazidana kuća a u drugom delu dvorišta nalazi se još jedan stariji objekat koji se može ili renovirati ili srušiti pa  na njegovim gabaritima sazidati novi te kao takav može poslužiti kao poslovni prostor. Ukoliko Vam ovaj objekat nije potreban možete ga i ukloniti pa samim tim proširiti i taj dvorišni deo i iskoristiti na način na koji Vama to najviše bude odgovaralo (bazen, bašta, dečije igralište, letnjikovac sa roštiljem..).

Na placu se nalazi i par stabala zimzelenog drveća i drugog ukrasnog bilja.

 

Infrastrukturna opremljenost

S obzirom da se radi o nekretnini koja se nalazi na gradskoj lokaciji svakako da kompletna infrastrukturna opremljenost puno znači a ona podrazumeva gradsku vodu, trofaznu struju, kanalizaciju kao i etažno grejanje na gas (radijatori).

 

Za koga je ova nekretnina?

Ova kuća biće interesantna kupcima koje žele velik životni prostor i puno privatnosti,  interesantna će biti i kupcima koji imaju mogućnost da kombinuju stambeni i poslovni prostor na jednoj lokaciji.  Ovaj objekat možete u potpunosti iskoristiti u poslovne svrhe tako što ćete ga pretvoriti u stambene jedinice za izdavanje ili neku vrstu “bed and breakfast”-a jer zbog same mikrolokacije rekli bi i da bi i  ovakva ideja imala smisla.

Želeli bi da pre svega prepoznate kvalitet i strukturu ove kuće kao i mnogobrojne mogućnosti koje ova nekretnina nosi, a kada nas nazovete i kada Vam pokažemo kuću uverićete se u sve ono što ste pročitali u  ovom tekstu.

Nadamo se da smo Vam dali dosta informcija, a ako imate bilo kakvih pitanja stojimo Vam na raspolaganju.Mi  Real House – Sanja i Vladimir Rafajlović smo ekskluzivni posrednici u prodaji ove nekretnine.

 

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);