062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PK Karlovci

Prodaja Cena: od 179000€
Vrsta nekretnine
Struktura
dve kuće
Površina
121 m2 +200 m2
Plac
444 m2+365 m2
Infrastruktura
voda, struja, kanalizacija
Vlasništvo
uknjiženo
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • dve kuće
 • dva placa
 • objekti za renoviranje

 

Na svega 12 km od Novog Sada ,na starom putu ka Beogradu nalaze se nadaleko poznati Sremski Karlovci koji plene svojom tradicijom, položajem i istorijom. U Sremskim Karlovcima na jako lepom mestu u prilici smo da Vam prezentujemo za prodaju 2 kuće u mirnoj ulici u kojoj je porodično stanovanje.

 

Lokacija – Sremski Karlovci – Vinogradarska ulica

Obe kuće nalaze se jedna pored druge u ulici Vinogradarskoj a sama ulica je lepo povezana sa ulicom Mitropolita Stratimirovića i ostatkom Sremski Karlovaca. Sam kraj je miran i uglavnom su izgradjene porodične kuće.(Ćušilovo).

 

Dva kuće na placu od 8 ari

Na prodaju su dve kuće ,dva stambena objekta koja se nalaze jedan pored drugog. Prva kuća je starije gradnje i taj objekta je ruševan a uknnjižen na 121 m2 i to sve na placu od 444 m2. Ovde se pored ove stare kuće nalaze i pomoćni objekti i još jedan noviji stambeni deo koji u prirodi predstavlja jedan manji stan sa jednom sobom i kuhinjom  Plac ima odličan front a ono što mu daje poseban šmek jeste prelep stari bor kao ukras ovoga dvorišta.

Druga kuća je novije gradnje, ovaj objekat zidan je 80- tih godina ,jako dobrog i interesantnog rasporeda. Ova kuća ima 115 m2 na placu od 365 m2. Stambeni deo koncipiran je tako da se iz ulaznog hodnika dolazi do dnevnog boravka sa kuhinjom i terpezarijom a na etaži i višoj i nižoj smestile su se po sve dpavaće sobe i kupatilo.(jedno od njih je završeno ali je za adaptaciju a drugo nikad nije napravljeno). Objekat zahteva ulaganja i sredjivanja odnosno kompletnu sanaciju i adaptaciju. Ovaj objekat ima i  predivnu terasu koja gleda na dvorište i na istoj etaži je kao i dnevni boravak.Ispod cele kuće postoji i podrum u sivoj fazi.

Plac obe kuće iznosi 809 m2 sa frontom od 30-tak m bio bi idealan ili za sanaciju ovog novijeg objekta uz prelepo i prostarno dvorište koje bi ostalo ako bi se drugi objekat srušio ili eventualno uz potpuno novu gradnju kuće nakon rušenja obe dobio bi se fantastičan plac sa kojeg se pruža i pogled na Dunav i novu prugu Beograd – Novi Sad.

 

Infrastrukturna opemljenost

Infrastrukturnu opremljenost kuće čine trofazna struja, gradska voda i kanalizacija a gas je doveden do ispred kuće i postoji mogućnost priključenja ukoliko budući kupac to bude želeo.

Za sve informacije o kupovini ovih  kuća u Sremski Karlovcima kontaktirajte Real House, ekskluzivnog posrednika za prodaju.

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);