062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PK

Prodaja Cena: od 249000€
Vrsta nekretnine
Struktura
četvorosobna
Površina
179 m2
Plac
400 m2
Infrastruktura
struja, voda, gas
Vlasništvo
uknjiženo
Mesto
Lokacija
Spratnost
P+Pk
Parking
natkriven parking u dvorištu
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • bez ulaganja
 • veoma održavana
 • mogućnost adaptacije potkrovlja
 • mnofo zelenila

Dosta Vam je života u stanu, želite više prostora, dvorište, zelenilo a da nije daleko od grada i da morate tražiti majstore za renoviranje.

Upravo ova kuća, može da bude rešenje.

Lokacija – potez Novi Sad-Veternik

Na potezu Novi Sad – Veternik a u blizini Sportskog centra “Vujadin Boškov” i Lipovog gaja predstavljamo novu kvalitetnu porodičnu kuću u ulici gde su uglavnom sve nove porodične kuće.

Koliko je danas teško pronaći novi životni prostor pogotovo kada su kuće u pitanju svedoči i činjenica da se velik broj kuća dugo zadržava na tržištu iz raznih razloga.

Ova porodična kuća je prava mera odlično “upakovanih” kvadrata, lokacije i uredjenosti same nekretnine.

 

Kvalitetan stambeni prostor bez ikakvog ulaganja

Kuća u Veterniku ukupne neto površine 179 m2 sastoji se iz dve stambene jedinice. Prva stambena jedinica od 105 m2 – prizemlje kuće je komplet završeno i sastoji se od ulaznog hodnika iz koga se na desnu stranu ulazi u dnevni boravak sa kuhinjom otvorenog tipa a na levu stranu smeštene su tri spavaće sobe i kupatilo. U prizemlju se nalazi i lepa, svetla zastakljena terasa dvorišne orijentacije koji predstavlja zaseban kutak za uživanje. Ugradnna kuhinja kao i ugradni plakari u jednoj od spavaćih soba su u ceni same nekretnine a o mogućnošći kupovine i ostalog nameštaja može se pregovarati.

Gornja etaža je u polu sivoj fazi sa urađenom košuljicom i  izvučenim instalacijama i mogućnošću da se čak i fizički odvoji i funkcioniše kao zaseban stan površine 75 m2.

 

Ozelenjen plac sa puno ukrasnih biljaka

Plac površine 400 m2 je uredjen, ozelenjen i sa puno ljubavi osmišljen sa dosta cveća i ukrasnog drveća. Na placu postoji mogućnost izgrdnje manjeg bazena ili dečijeg igrališta kao i prostora za roštilj.

Kuća se i kupuje zbog dvorišta, ovde imate baš onoliko prostora koliko Vam je dovoljno, da nemate mnogo posla oko njega, a opet dovoljno za potrebe porodičnog života.

Na placu se nalazi montazna natkrivena terasa i pomoćna prostorija.(montažno demontažni objekat za parking automobila i pomoćna prostorija).

Plac je komplet ogradjen sa svih strana a postavljena je i  moderna ulazna kapija na daljinski.

 

Infrastrukturna opemljenost

Infrastrukturnu opremljenost kuće čine trofazna struja, gradska voda i etažno grejanje na gas- radijatori a što se kanalizacije tiče nadamo se da će se i to uskoro rešiti.

 

Zbog izgradnje kompleksa novih malih porodičnih zgrada u blizini ovo naselje dobija novu konturu za miran porodičan život.

Sigurni smo da ćete pre svega prepoznati kvalitet, uređenost i održavanost ove kuće, a kada nas nazovete i kada Vam pokažemo kuću uverićete se i u sve ono što ste pročitali u o ovom tekstu.

Za sve informacije o kupovini ove  kuće u Novom Sadu, kontaktirajte Real House, ekskluzivnog posrednika za prodaju.

 

Uskoro i video prezentacija

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);