062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 053

Prodaja Cena: od 73000€
Vrsta nekretnine
Površina
118m2
Plac
2918m2
Infrastruktura
voda, struja
Vlasništvo
uknjiženo
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Kuća u Sremu iz ponude Real House koju Vam predstavljamo veoma je interesantna nekretnina u podnožju Fruške gore. Kuća u Irigu na odličnoj lokaciji na izlazu prema Rumi u blizini buduće trase autoputa, nedaleko od autoputa E75. Kuća je pre svega interesantna ljudima koji imaju nekakvu poslovnu ideju.

Spratna kuća u Sremu ukupne uknjižene površine 118m2 sastoji se u donjem delu od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, kupatila, dve spavaće sobe i ostave. Gornja etaža sa terasom je po rasporedu identična donjoj (dva zasebna stana).

Kuća je komunalno opremljena gradskom vodom, trofaznom strujom, grejanje na čvrsto gorivo, septička jama. Kuća je u odličnom stanju veoma lepo održavana.

U dvorišnom delu placa se nalaze pomoćne prostorije: garaža, radionica, šupa, pečenjara a u drugom delu placa velika bašta sa kvalitetnom zemljom (njiva II klase).

Plac ukupne površine 2918m2 sa izlazom na dve ulice lokacijski veoma dobro pozicioniran. Idealna nekretnina u Irigu za sve koji se žele baviti  poljoprivredno-proizvodnim delatnostima, plastenicima i seoskim turizmom i sl.

Kontaktirajte RealHouse.rs kako bi dobili sve neophodne informacije o mogućnostima koje ova kuća u Sremu ima i o detaljima prodaje, a ako vas interesuju kuće u Irigu pogledajte i našu ostalu ponudu.

Real House d.o.o., Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još