062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 036

Prodaja Cena: od 138000€
Vrsta nekretnine
Površina
214 + 60
Plac
594 m2
Infrastruktura
struja, voda, gas, kanalizacija, telefon, etažno grejanje
Vlasništvo
uknjiženo
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Kuća u Futogu iz ponude nekretnina RealHouse.rs  idealna je prilika ukoliko tražite dobru i kvalitetnu, održavanu kuću u Futogu sa dva odvojena stana i pomoćnom prostorijom radionicom u dvorišnom delu.

Kuća u Futogu iz 80. ih godina ukupne je površine 214 m2 u tri etaže, u suterenskom delu se nalazi garaža, ostava i jedna velika prostorija koja može imati različite namene(letnja kuhinja, vešeraj i slično), na prizemlju i prvom spratu je stambeni prostor, dva trosobna stana, a svaka etaža sadrži dve spavaće sobe, dnevnu sobu sa kuhinjom, kupatilo i terasu.

Kuća u Futogu je u odličnom stanju, održavana i ne zahteva nikakva ulaganja.

Plac na kome se nalazi kuća ukupne je površine 594 m2 sa malim travnjakom i pomoćnom prostorijom od 67 m2 koja može poslužiti za različite namene, radionica, skaldišni prostor, poslovni prostor i slično.

Kuća u Futogu poseduje svu neophodnu infrastrukturu, gradsku vodu, trofaznu strujum kanalizaciju, telefon, uličnu rasvetu, gas. Grejanje u kući je etažno na gas, u svim prostorijama su postavljeni radijatori.

Kuća u Futogu je smeštena u maloj, mirnoj ulicu nedaleko od osnovne škole, a 9km je udaljena od centra Novog sada, idealna za porodičan život.

Kuća u Futogu je pogodna za dve porodice, za ljude koji imaju potrebe za poslovni prostorom (različiti majstori, manje porodične proizvodnje, servisi i sl.) ali i za sve ljude koji žele živeti van grada u manjoj i mirnojoj sredini, Futog je možda pravi izbor.

Za sve informacije o prodaji ove kuće u Futogu ali i o mogućnostima kupovine drugih kuća u Futogu kontaktirajte:

Real House d.o.o. Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još