062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PK Čortanovci

Prodaja Cena: od 130000€
Vrsta nekretnine
Struktura
trosobna
Površina
180 m2 neto bruto površine
Plac
450 m2
Infrastruktura
voda, struja, bunar
Vlasništvo
uknjiženo
Lokacija
Spratnost
prizemlje
Parking
garaža
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • bez ulaganja
 • uredjeno dvorište
 • vinski podrum
 • sistem za zalevanje
 • namešteno

 

“Ovo je upravo ono što mi treba i što dugo tražim” reći će mnogi kada budu pogledali slike i video prezentaciju ove nekretnine a mi ćemo dodati da je ovde napravljena “prava mera” kada je u pitanju stambeni prostor, lokacija i veličina placa….

Mnogi maštaju o kući van grada, o mestu u kome bi se odmorili od brzine života, mestu koje je blizu grada a opet dovoljno daleko da se udiše čist vazduh i da se bezbrižno šeta…

 

Lokacija – Fruška gora,Čortanovci

Ova nekretnina nalazi se u Čortanovcima na Fruškoj gori i to u mestu za koje sa punim pravom kažu da je vazdušna banja i koje je udaljeno nekih 25 min. vožnje od Novog Sada i oko sat vremena od Beograda.(auto putem i brže,nekih 40 tak minuta). Ovo mesto ima sve što je potrebno za svakodnevni život (prodavnice, školu, ambulantu,poštu..) a najbliže veće mesto Indjija udaljena je nekih 15 km .

 

Kvalitetan nov objekat kompletno opremljen i namešten sa vinskim podrumom

Ova kuća ima ukupno 180 m2 površine pod krovom, od čega 66 m2 stambenog prostora. Zidana vrlo kvalitetno i osmišljena tako da stambeni deo funkcioniše u jednom nivou. Ogromna natkrivena terasa pre ulaska u samu kuću je sjajan prostor za boravak tokom letnjih dana.

Unutrašnjost kuće čine veliki dnevni boravak (sa visinom plafona u prednjem delu od 4m) sa terpezarijom i kuhinjom, kupatilo, velika spavaća soba sa garderoberom (mogućnost da to bude još jedna zasebna soba), još jedna spavaća soba sa sopstvenim toaletom. Sa terase se silazi u suterensku prostoriju  predvidjenu za odlaganje stvari sa nastavkom na  mašinsku sobu u kojoj se nalazi sistem za vodu.

Kuća se prodaje komplet nameštena sa svim nameštajem kojeg vidite na slikama (izuzev slika i ličnih stvari). Nameštaj je kvalitetan i savršeno uklopljen u ambijent a kamin u dnevnom boravku daje dodatnu otmenost celom prostoru.

Vinski podrum površie 21 m2 sa konstantnom temperaturom tokom cele godine je veliki plus kod ove nekretnine i mesto u kome se uživa sa porodicom i prijateljima u dobrom vinu a tokom letnjih meseci je idealan prostor za boravak i osveženje .

 

Izuzetno uredjen plac taman toliki da vam ne predstavlja teret

Suština ovog placa je da na njemu samo održavate, da je dovoljno velik da imate sve ono zbog čega ste otišli iz grada a dovoljno mali da ne postanete njegov rob.

Plac površine 450 m2 je kompletno uredjen sa travnjacima, stazama i cvetnim oazama.

Kako ne bi brinuli za zalivanje tokom sušnih meseci instaliran je sistem navodnjavanja kap po kap koji se automatski podešava i pali i gasi tačno u odredjeno vreme baš onako kako mu Vi to zadate-sve je automatizovano.

Za navodnjavanje možete koristiti:
Kombinovani automatski sistem za navodnjavanje pop-up rasprskivačima, kap po kap i kapilarno.

Na obodu terase je postavljena “vodena zavesa” koja dodatno boravak na njoj u letnjim danima čini prijatnijim i snižava temperaturu vazduha 15-20 stepeni. a nećete razmišljati ni o insektima.

Deo placa koji se nalazi uz terasu je idealna prostor za roštiljanje ili postavljanje bazena.

Garaža površine 25 m2, kao sastavni deo kuće, je koncipirana tako da Vaš automobil direktno sa ulice uprakirate a sama garaža je povezana i sa terasom a kasnije i kućom. Garaža je sredjena  a na podovima su postavljene pločice, pored automobila ima dovoljno prostora i za police za odlaganje stvari.

Ulazna kapija i zaštita iznad zida spoljne ograde izrađene su od ručno kovanog gvožđa  a sam plac je ogradjen sa svih strana.

 

Kompletna infrastruktura i sopstveni bunar na 42 m dubine

Ova kuća ima struju i vodu iz vodovoda a gas je doveden do ispred same kuće i veoma jednostavno se može priključiti ukoliko imate takve zahteve. Ulica u kojoj se nalazi kuća je asfaltiran, a do centra sela imate dve minute.

Ono što dodatno podiže vrednost samoj nekretnini je sopstvena voda -bunar na dubini od 42 m sa pitkom vodom povezan sa hidropakom koji služi za zalivanje ali i kao dodatna alternativa u slučaju nestanka vode.

Kuća je pokrivena i video nadzorom, na ulazu je interfon sa kamerom a u kuću sound displej.

 

Birajte – kuća ili vikendica?

S obzirom na samu lokaciju i koncept ove nekretnine u mogućnosti se da izaberete da li će Vam biti interesantna ili kao kuća za svakodnevni život ili kao vikendica zbog svoje lokacije . U svakom slučaju ovaj objekat je vrlo kvalitetan i ispuniće mnoge kriterijume i vrlo zahtevnih kupaca. Ovo može biti Vaša oaza u prirodi na obroncima Fruške gore i ovo može biti Vaš novi dom u kome ćete uživati u urednom dvorištu i u kome ćete pronaći svoj mir.

Svima Vama kojima posao omogućava rad od kuće ovo ušuškano mesto biće i više nego interesantno a sama pomisao da ste u gradu vrlo brzo Vašu odluku  za kupovinu van grada učiniće sigurnijom.

Imajte u vidu da je ovo prizemna kuća i da nemate stepenište tako da ako razmišljate o starim danima ovo će Vam svakako biti dragoceno.

Bez obzira što ste možda vezani za grad sigurni smo da ćete ovde provoditi najveći deo godine.

Nadamo se da smo Vam dali dosta informcija, a ako imate bilo kakvih pitanja stojimo Vam na raspolaganju.Mi  Real House – Sanja i Vladimir Rafajlović smo ekskluzivni posrednici u prodaji ove nekretnine.

 

Pogledajte i virtuelnu turu kroz kuću:

 

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);