062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

IK Klisa

Izdavanje Cena: od 1400€ | Dpozit: 1400€ | Agencijska provizija: 700€
Vrsta nekretnine
Struktura
trosobna
Površina
120 m2
Mesto
Lokacija
Spratnost
prizemle i sprat
Parking
dva parking mesta ispred kuće
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Ukoliko tragate za kućom koju bi iznajmili u Novom Sadu a pri tom Vam je potreban i dodatni prostor koji mozete iskoristiti i kao radni-kancelarijski  onda Vam ovaj oglas može biti interesantan.

Real house nekretnine Vam predstavljaju izdavanje kuće u Novom Sadu na Klisi na lokaciji sa koje će Vam grad biti lako dostupan.

Kuća ukupne površine 149 m2 sastoji se od suterena u kome se nalazi kotlarnica, ostava i prostorija za pranje veša. Na prizemlju kuće koji ima oko 60 m2 nalazi se dnevni boravak sa rdnim delom (mini kancelarija) sa terasom,terpezarija sa kuhinjom sa koje ima izlaz na dvorišnu veću terasu i kutak za sedenje i kupatilo. Na  spratu su  smeštene  dve sobe-jedna dnevna a druga spavaća i kupatilo.

U dvorištu se nalazi i zaseban objekat-manja kuća površine 30 m2 koja može poslužiti u različite namene-bilo kao dodatan stambeni prostor ili kao radni-kancelarijski deo.

Plac je kompletno ogradjen, sa dovoljno prostora koji maožete koristiti za rad i odmor kao i deca za igranje, ispred same kuće moguće je parkirati dva automobila.

Kuća se izdaje kompletno opremljena i nameštena.

U kući je etažno grejanje na struju i na čvrsto gorivo.Kuća ima brzi interenet i tv.

Finansijski detalji: Kuća se izdaje za mesečnu cenu zakupa od 1600 evra, depozit u visini jedne mesečne zakupnine i agencijska provizija 50 % od prve zakupnine jednokratno.

Kontakt

    Sanja Rafajlović

    agent pic

    Kontaktirajte nas:

    Ključne reči:
    '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);