062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 008

Prodaja Cena: od 195000€
Vrsta nekretnine
Površina
183 m2
Plac
1555 m2
Infrastruktura
voda, struja
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Lokacija
Dve celine, jedan jednosoban stan sa kuhinjom i kupatilom, drugi deo kuće u fazi adaptiranja, tri velike sobe, terasa, hodnik, kuhinja.

Kupac plaća porez na prenos apsolutnih prava, troškove overe ugovora i uknjižbu u katastar.

Dodatne informacije

  • sjajna lokacija
  • pogled na Dunav
  • 100 m od Dunava

Kuća na Ribnjaku sa istorijom i pogledom na Dunav i Novi Sad je ponuda koja se dugo čeka.

Želite kuću na jedinstvenom mestu, između dva novosadska mosta, u podnožju Petrovaradinske tvrđave, pogled na Dunav i Novi Sad, savršen plac, onda je ova nekretnina stvorena za Vas!

Kuća na Ribnjaku je ekskluzivna ponuda Real House nekretnina za kupca koji će prepoznati njene prave vrednosti. Ono po čemu je drugačija je stil kojom je građena, nacin na koji je renovirana, a sada je u fazi da joj novi vlasnik da svoj lični pečat i što pre uživa u ovoj tako posebnoj nekretnini.

Uknjižene kuće na tako dobroj lokaciji, na Ribnjaku prava su retkost na tržištu nekretnina.

Naselje Ribnjak nalazi se u Petrovaradinu na Dunavu, poznato je još od 19. veka kao prvo elitno  novosadsko vikend naselje, posle kojeg su počeli da se grade prve vile i letnjikovci, a nekretnina iz naše ponude datira jos iz 1895. godine. Danas u ovom naselju se nalazi svega nekoliko predratnih vila, zadnjih 10 godina sagrađeno je dosta novih luksuznih vila, a u naselju je i nadaleko poznata kafana „Tako je suđeno„.

Kuća na Ribnjaku udaljena  od Dunava oko 200m je bruto površine 183 m2, a korisne stambene površine oko 140 m2. Kuća je građena po projektu austrougarskog arhitekte, salonskog je tipa, a sastoji se od dve fizički odvojene stambene jedinice. Jedna stambena jedinica je jednoiposoban stan sa jednom velikom sobom, kuhinjom i kupatilom, koja je u funkciji stanovanja, a druga jedinica je u sirovom stanju (započeta ronovacija, omalterisani zidovi) i sastoji se od tri velike sobe, zastakljene terase – verande, kuhinje, kupatila i ulaznog hola iz koga se ulazi u podrum. Spoljni, fasadni deo kuće je restauriran prateći duh istorije i uvažavajući arhitektonski izgled, a sve u cilju očuvanja istorijske vrednosti koju ova kuća nosi sa sobom.

Najvredniji deo ove priče je svakako jedinstvena lokacija i plac površine 1555 m2, u blagom nagibu sa koga se pruža pogled na Dunav i Novi Sad. Na ograđenom placu se nalaze i dve pomoćne prostorije i različito zelenilo, a dovoljno prostora ima za eventualni bazen i slične stvari koje bi dali ovom prostoru dodatni ekskluzivitet.

Novom vlasniku ostavljeno je da enterijer kuće prilagodi svojim potrebama i počne da uživa sve blagodeti ove nekretnine na Ribnjaku, jer ovakvoj lokaciji i Dunavu teško je odoleti.

Kuća ima struju i vodu, kao i prilaz sa dve strane, mogućnost uvođenja gasa. Uknjižena je 1/1.

Za sve detalje u vezi kupovine ove kuće kontaktirajte ekskluzivnog posrednika prodaje.

Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, reg. br. 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još