062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PV

Prodaja Cena: od 399000€
Struktura
četvorosobna
Površina
242 m2
Plac
6017 m2
Infrastruktura
sopstvena struja i voda
Vlasništvo
uknjiženo
Lokacija
Spratnost
Su + PR+PK
Parking
garaža
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • samoodrživi koncept stanovanja
 • drvena brvnara
 • veliki plac
 • uz Nacionalni park
 • kvalitetno i temeljno građena

 

Možete li da zamislite da posedujete Vasu nekretninu iz snova a da Vam jedini račun koji plaćate bude račun za internet i to naravno ako Vi to želite….

Možete li da zamislite da do Vaše nekretnine dolazite kroz šumu NP Fruška gora, da se Vaša oaza prostire na 60 ari  a da imate uslove za svakodnevan život na ovom mestu..

Mi smo je “krstili” kao samoodrživa brvnara na Fruškoj gori, jer zaista to i jeste.

Lokacija – srce Fruške gore

Ova nekretnina se nalazi na južnoj padini Fruške gore u blizini Bešenovačkog jezera – Beli Kamen na svega nekih 30 tak minuta vožnje od Novog Sada i nepunih sat vremena od Beograda.

Ovo je mesto gde ćete pronaći potreban mir, gde možete napuniti energiju, impresionirati goste i živeti životom o kojem mnogi maštaju.

Ovde se ne kupuje samo nekretnina, ovde se kupuje način života, zato je ovo ponuda za ljude koji si to mogu priuštiti i koji to mogu prepoznati.

Na samo 100 m od glavnog asfaltnog puta kroz šumu NP Fruška gora putem koji je prohodan i održavan tokom cele godine dolazi se do ove predivne oaze.

Dodaćemo i podatak da je na ovoj lokaciji posebna ruža vetrova jer fruskogorska šuma svojom lepotom,mirisima i zelenilom i pleni i leči…

Bajkovita brvnara gde se o svakom detalju vodilo računa

Kuća brvnara ima 300 m2 građevinske površine, od kojih je 242 m2 korisne, stambene, izgradjena u duhu prirode, prirosnim materijalima, uklopljena u fruškogorski ambijent. Brvnara je iz dva nivoa, donji nivo se sastoji od predivne prostrane terase, velikog dnevnog boravka sa terpezarijom i kuhinjom po principu otvorenog plana i kupatila.

Gornji nivo je spavaći deo u kome su smeštene 3 spavaće sobe, od kojih glavna spavaća soba ima sopstveno kupatilo i izlaz na terasu sa koje se pruža pogled na Srem – vidi se čak i Majevica i sa koje su zalasci sunca očaravajući.

U suterenskom delu se nalazi garaža sa radionicom kao i radna prostorija sa sistemom za sam objekat-kotlarnica.

Ozelenjen plac površine 6017 m2

Plac je savršenog kvadratnog oblika i kao takav predstavlja celinu. Plac je u vrlo blagom nagibu, ozelenjen sa preko 100 stabala što zimzelenog, što listopadnog drveća a na placu je i voće. (jabuke,šljive,trešnje,dunje,kajsije…)

Plac je održavan i savršeno uklopljen u okolinu, osigurava privatnost i daje mogućnost pravljenju raznih sadržaja.

Letnjikovac za uživanje gde se možete ogrnuti i u letnjim danima

Koliko je ovo predivno osmišljen deo i koliko je ovo deo u kome se provodi dosta vremena što u samom odmoru što u kulinarskim umećima-roštiljanju.

Letnjikovac je natkriven i kao takav čini jednu celinu sa brvnarom. Mesto na kome se okuplja dobro društvo i na kome se boravi u prirodnom hladu.

Samoodrživi koncept življenja

S obzirom da živimo u takvom vremenu gde ovakve stvari i više nego ikad dolaze do značaja ovakvom parolom se vodio i sam vlasnik kada je odlučio da koristeći energiju sunca snabdeva strujom samu brvnaru putem solarnog sistema-solarni kolektori povezan sa agregatom preko automatike.

U kući je igrađen najsavremeniji sistem solarnih kolektora koji daje konstantnost napona od 240V bez oscilacija.

Voda je rešena putem sakupljanja kišnice –cisterna od 12500 l i hidropakom, a kanalizacija povezana na septičku jamu.

Na placu je i bunar koji se može koristiti za zalevanje.

Totalno samoodrživo tokom cele godine.

Jedini račun koji se ovde plaća je račun za internet.

Brvnara se greje na kaljevu peć – tvrdo gorivo.

Kvalitet gradnje, ugrađeni materijali i oprema, prilazni putevi, krov, terase, sve je to građeno da traje.

Ova kuća se ne kupuje po kvadratu, ona se kupuje po senzibilitetu, osećaju pripadnosti i onome što rečima u ovom tekstu ne mogu opisati, onome što morate osetiti na licu mesta kada tu boravite – to nema cenu.

Samoodrživi koncept je nešto što svakako u budućnosti dolazi do izražaja a sigurni smo da ovakva nezavisnost od vode i struje od bilo koga svakome ko je bude kupio će mnogo da znači.

Malo je reći da nas je ova prava šumska bajka oborila sa nogu,malo je reći da nismo mogli verovati kakav pogled se pruža sa terase ovog objekta i malo je reći da nismo mogli verovati kakva je temperaturna razlika na ovom mestu u odnosu na grad.

Real House – ekskluzivni zastupnik za prodaju ove nekretnine.

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);