062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

Luks vila

Kratkoročno izdavanje Cena: od 250€ – Minimum noćenja: 1
Površina
300 m2
Lokacija
Broj osoba
maksimum 11
Parking
dva parking mesta besplatno

5 spavaćih soba od kojih je jedna sa dva singl ležaja, tri sa bračnim ležajem i jedna sa bračim i singl ležajem. Dnevna soba ima mogućnost da primi do 20 osoba, sa kaminom, stolicama , plazma televizorom, opremljena kuhinja sa barom za piće. Dva kupatila, mini teretana, radna soba, dvorište.

Zakupac nema dodatne troškove

Dodatne informacije

  • sve sobe imaju tv, internet i sef
  • kupatilo sa televizorom
  • mini teretana
  • bar sa pićem
  • kafe aparat
  • aparat za vodu
  • posteljina i peškiri

Real House vam predstavlja iznajmljivanje luks kuće na dan u Petrovaradinu, na 5 min vožnje kolima od centra Novog Sada i desetak minuta hoda do Petrovaradinske tvrđave.

Luksuzna, nova, opremljena kuća se sastoji od tri etaže na ukupno 300m2, a čine je dnevni boravak sa trpezarijom  u kome se nalazi  plazma televizoro, kamin, opremljena kuhinje sa šankom, aparatom za espreso kafu, aparatom za toplu i hladnu vodu i barom, dobro osvetljena radna soba, kupatilo sa tuš kadom, jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i terasa na jednoj etaži, na gornjoj etaži se nalaze još četiri spavaće sobe, od kojih su tri dvokrevetne sa bračnim krevetima i jedna trokrevetna, veliki hodnik i luksuzno kupatilo sa đakuzi kadom i plazma televizorom, u donjoj etaži se nalazi teretana i svlačionica sa izlazom u dvorište gde se nalaze ležaljke za odmor i veliki suncobran.

Sve sobe su izuzetno moderno i kvalitetno opremljene novim nameštajem sa plazma televizorima, klima uređajima, plakarima i sefom.

Obezbeđena posteljina i peškiri.

Kuća ima i parking mesto za dva automobila sa rampom, obezbeđena je alarmnim sistemom, internet konekcijom i kablovskom televizijom.

Kuća se može iznajmiti na dnevnom nivou za maksimum 11 osoba (broj ležajeva), za održavanje sastanaka, prezentacija ili ukoliko želite provesti vikend u Novom Sadu u luksuzno opremljenom objektu.

Gostima je na raspolaganju espreso kafa i hladna voda, mogućnost korišćenja bara sa pićem.

Cena zakupa je po noćenju i zavisi od broja osoba i broja dana boravka.

Cena zakupa za manje proslave, sastanke i prezentacije se može dogovarati.Cena se posebno određuje za period trajanja Exit festivala i Novogodišnjih praznika.

Za sve detalje kontaktirajte Real House d.o.o. licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Rent a car u Novom Sadu prevoz od aeodroma Beograd do Novog Sada obezbeđujemo po potrebi i želji gostiju.

Orijentaciona lokacija na mapi:

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još