062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

DNV 001

Kratkoročno izdavanje Cena: od 48€
Vrsta nekretnine
Površina
80m2
Mesto
Lokacija
Broj osoba
4
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Izdavanje vikendice na Fruškoj gori sjajna je ideja ako ste rešili da gradski život na nakoliko dana zamenite boravkom u prirodi.

U Irigu na puta prema Novom Sadu nedaleko od Iriškog venca i manastira Hopovo u blizine poznate vinarije Kovačević izdaje se vikend kuća po principu kratkoročnog zakupa, dnevno.

Izdavanje vikendice na Fruškoj gori u Irigu možete izvršiti na onoliko dana koliko Vam je potrebno. Vikendica ima smeštajni kapacitet za četiri osobe (za spavanje), sastoji se od konfornog dnevnog boravka u kome se nalazi garnitura na razvlačenje (spavanje za dve osobe), trpezarije, opremljene kuhinje, kupatila sa ležećom kadom sa masađerima, spavaće sobe sa bračnim ležaje (spavanje za dve osobe) i terase. Ispred vikendice se nalazi veliki roštilj sa pečenjarom i prostor za parkiranje automobila.

Vikendica je opremljena mašinama za veš, sudove i pranje, kompletna kuhinja sa šporetom i frižiderom i mnogo začinskog bilja gde sami možete spremati hranu, kaljeva peć koju sami ložite, wireless internet, televizija, klima uređaj.

Ukoliko se želite dobro odmoriti, uživati u šetnjama Nacionalnim parkom Fruška Gora, skupljati šumske plodove, obilaziti Fruškogorske manastire, degustirati kvalitetna vika iz obližnjih poznatih vinarija, rezervišite vaš boravak, ljubazni domaćin će Vas srdačo dočekati i ugostiti

CENOVNIKdo 15 noći16+ noći
 1 ili 2 dve osobe/noć
36€dogovor
3 ili 4 osobe/noć48€dogovor

Ukoliko smatrate da je bi ova vikendica na Fruškoj gori u Irigu bila dobar poslovni potez, postoji mogućnost i da se kupi viken kuća u Irigu, a o detaljima za izdavanje vikendice na Fruškoj gori kao i o našoj ponudi prodaje – Vikendice Fruška gora, kontaktirajte.

Real House d.o.o. Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Orijentaciona približna lokacija vikendice na mapi:

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još