Site icon Real House

Izdavanje ekskluzivne kuće za odmor na Fruškoj gori

izdavanje-ekskluzivne-kuce-na-fruskoj-gori-za-odmor-i-uzivanje

izdavanje kuce za odmor

Izdavanje ekskluzivne kuće za odmor na Fruškoj gori iz ponude Real House nekretnina.

Pravo nam je zadovoljstvo predstaviti Vam mesto za odmor na oko 20km od Novog Sada i oko 60km od Beograda, mesto za druženje, zabavu, odmor i uživanje, mesto gde ćete doživeti najlepši zalazak sunca uz kupanje na bazenu, gde će vaša deca, prijatelji i poslovni partneri hteti ponovo da se vrate, mesto koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Dobro došli na Frušku goru, na Banstol u Čortanovce na imanje koje možete iznajmiti samo Vas i Vašu porodicu, ako poželite kvalitatan i sadržajan odmor, možda želite napraviti mini proslavu sa prijateljima ili Tam building za zaposlene u vašoj firmi, a poslovne partnere želite impresionariti ugođajem kako bi sklopili nove poslove, onda ste na pravom mestu, nećete se osramotiti i obrukati.

Iznajmljivanje ekskluzivne drvene brvnare koja je smeštena na prostranom travnatom placu od oko 3000 m2 pored koje postoje još dva objekta, bazen i pečenjara.

Objekti, bazen i smeštajni kapacitet

Drvena eko kuća se sastoji od donjeg dela u kome se nalazi dnevna soba sa trpezarijom, kuhinjom, kupatilom, radnom sobom i terasom, dok se u gornjem delu kuće nalaze još dve spavaće sobe sa sopstvenim kupatilima i đakuzijem, veoma moderno opremljene i nameštene sa terasom sa koje posmatrate sjajne zalaske sunca. U kući može da spava ukupno 8 osoba

Drugi objekat je zaseban apartman sa kuhinjom i kupatilom, jednim bračnim krevetom za dve osobe iznad kojeg se nalazi veliki letnjikovac kao idealan prostor za ručavanje i organizovanje većeg skupa osoba.

Bazen dimenzija 9×4 m2 oplemenjuje ambijent i daje posebnu dimenziju celom prostoru te pruža mogućnost totalnog relaksa u letnjim danima, terasa sa roštiljem i pečenjarom samo upotpunjuje i ovako bogat sadržaj.

Na placu se nalazi natkriven prostor za tri automobila, a dvorište je dovoljno veliko da i deca mogu naći svoju razonodu u igranju.

Vrhunska opremljenost i za najzahtevnije goste

Opremljenost objekata je na najvišem nivou, vodilo se računa da gosti imaju potpun komfor, kuhinja opremljena sa frižiderom, šporetom, aparatom za kafu i mašinom za sudove, kupatila sa najboljom keramikom i sanitarijama, a nameštaj nov i kvalitetan, ugodni dušeci za spavanje, sve sobe su klimatizovane, a ceo objekat pokriven bežičnim internetom.

Mogli bi još mnogo hvaliti ovaj objekat i sadržaj koji pruža svojim gostima, ali pravi ugođaj se samo može doživeti boraveći na njemu, zato ako smo Vas bar malo zaintrigirali,  informišite se o uslovima zakupa i rezervišite Vaš termin na vreme. Ne morate ići u Španiju ili Italiju da se lepo provedete, mi to imamo na Fruškoj gori.

Cenovnik zakupa do 10 osoba:

 

Obavezan depozit od 200 evra.

 

Sve informacije o zakupu ove ekskluzivne drvene brvnare možete dobiti ako nas kontaktirate:

Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti.

Uskoro video prezentacija…

Orijentaciona lokacija na mapi:

Exit mobile version