062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

Kratkoročno izdavanje Cena: od 30€
Struktura
garsonjera
Površina
20 m2
Mesto
Lokacija
Spratnost
1
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Fairytale Dunavska apartman – atraktivan apartman u strogom centru – iz ponude Real House, apartmani Novi Sad, dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad. Apartman obezbeđuje kvalitetan i ugodan smeštaj u Novom Sadu u samom centru grada.

Gde se nalazi Fairytale Dunavska

Apartman Fairytale Dunavska se nalazi u pasazu Dunavske ulice, u strogom centru Novog Sada u pešaćkoj zoni na 100m od Trga slobode, Zmaj Jovine ulice i ulice Laze Telečkog poznate po noćnom životu sa mnogo restorana i kafića. U neposrednoj blizini imate sve što vam je potrebno za kvalitetan boravak u našem gradu: restorane, prodavnice, banke, znamenitosti grada, bioskom, pozorište, nije vam daleko ni Petrovaradinska tvrđava, a sve to je na dohvat ruke i ne morate koristiti prevoz.

Koliko osoba prima apartman

Apartman Fairytale Dunavska može da primi do 2 osobe.

Šta nudi apartman

ApartmanFairytale Dunavska nudi odličan smeštaj u Novom Sadu na dobroj lokaciji prvenstveno  mlađim osobama, turistima i onima koji žele bolje upoznati Novi Sad, a svojim gostima omogućava besplatan wi-fi internet, kablovcku televiziji, posteljinu, peškire, posuđe, a javni parking je nedaleko od apartmana.

CENOVNIK ZA 1 I 2 OSOBE (cena po noćenju):

  • 1-2 noćenja: 30 evra

Za veci broj nocenja cena je na upit

Napomena: Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aeodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još