062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PV 041

Prodaja Cena: od 32000€
Vrsta nekretnine
Površina
90m2
Plac
1934 m2
Infrastruktura
struja, voda
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Etno vikendica na Fruškoj gori koju ovom prilikom predstavljamo namenjena je ljudima koji vole prirodu, žele odmor u potpunom prirodnom okruženju i koji znaju da prepoznaju vrednosti koje pruža Fruška gora i nacionalni park.

Vikendica se nalazi u Irigu u vikend naselju Krstašice na oko 20km od Novog Sada. Vikendica je smeštena na oko 200 m od asfaltnog puta na ulazu u šumu nacionalnog parka. Građena u etno stilu gde preovladava drvo i prirodni materijali sa veoma interesantnim enterijerom.

Vikendica u donjem delu ima jednu prostoriju kupatilo i kuhinju sa starom zidanom peći za pečenje hleba, u gornjoj etaži se nalazi terasa, jedna veća prostorija (sva u drvetu) u kojoj se nalazi kaljeva peć, a iz nje drvenim stepenicama se dolazi u galeriju gde se nalaze kreveti za spavanje.

etno vikendica na Fruškoj gori ima oko 90m2 (uknjižena na 64m2 ). Pored vikendice tu se nalaze i radionica i kotobanja.

Plac ukupne površine 1934m2 u gornjem delu gde se objekat nalazi ravan, a ispred objekta se spušta prema potoku u dve kaskade. Plac ispred vikendice je prekriven šumom.

Vikendica ima struju i vodu.

Ukoliko želite osetiti posebnost Fruške gore i njene prirode, ova etno vikendica na Fruškoj gori bi mogla biti idealno rešenje.

Uknjižena vikendica sa čistim vlasničkim odnosima.

Kontaktirajte RealHouse.rs kako bi dobili sve neophodne informacije o mogućnostima koje ova etno vikendica na Fruškoj gori ima i o detaljima prodaje, a ako vas interesuju vikendice na Fruškoj gori pogledajte i našu ostalu ponudu.

Real House d.o.o., Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Orijentaciona lokacija na mapi:

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još