062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PS 100

Prodaja Cena: od 58000€
Vrsta nekretnine
Struktura
dvosoban
Površina
61 m2
Vlasništvo
uknjiženo
Mesto
Lokacija
Spratnost
polusuteren
Nameštenost
namešten
Parking
javni ispred zgrade

Stan ima jednu spavaću sobu, dnevnu sobu, odvojenu kuhinju, kupatilo i terasu(deo sopstvenog dvorišta).

Prodaje se kompletno opremljen sa svim stvarima koje vidite na slici.

Troškovi informatike oko 6000 dinara, kupac plaća porez na promet apsolutnih prava, taksu na uknjižbu i taksu za overu kod Javnog beležnika.

Dodatne informacije

 • izuzetna lokacija
 • mogučnost izdavanja
 • kompletno opremljen

 

Dvosoban stan u centru Novog Sada veoma je interesantna ponuda, zbog svoje lokacije i mogućnosti koje pruža kod izdavanja, dugoročnog , kratkoročnog ili kao poslovni prostor…

RealHouse.rs predstavlja prodaju stana u centru Novom Sadu

Lokacija kakva se samo poželeti može

Stan u centru se nalazi se u ulici Svetozara Miletića u stambenoj zgradi na izuzetno dobroj lokaciji preko puta Trifkovićevog trga nedaleko od pešačke zone grada.

Struktura i raspored stana

Dvosoban stan u centru Novog Sada po strukturi ukupne površine 61m2 smešten j u polusuterenu stambene zgrade dvorišno orijentisan. Stan se sastoji od dnevne sobe, spavaće sobe sa izlazom na terasu(14m2), kuhinje, hodnika i kupatila.

Stan u top stanju

Stan je kompletno renoviran, modernog, mladalačkog dizajna,  nove instalacije struje, vode i kanalizacije, na podovima pločice, pvc stolarija, sigurnosna vrata, stan je okrečen i bez ulaganja.

Smeta Vam samo to što je polusuteren, ali nemojte imati dilemu, redovni prozori, dvorišna orijentacija, terasa – svoj deo dvorišta, veoma mirna i tiha pozicija, a uknjižen kao stan.

Za cenu od 58000 dobijate mnogo, stan u centru grada, kompletno opremljen, odmah spreman za izdavanje ili stanovanje, lokaciju koja se jednom kupuje. Kupac ne plaća agencijsku proviziju.

Suterenski stan je zgob  svoje pozicije i lokacije (centar grada) pogodan i za poslovni prostor, uvek se dobro izdaje na dugoročno ili kao apartman na kraći period. U cenu stana uračunat je sav nameštaj koji vidite na slikama.

Ukoliko želite da radite i ostvarujete prihode, ovaj stan vam i to može omogućiti s obzirom da je razrađen kao apartman koji se izdaje kratkoročno dnevno, pogledajte i uverite se sami.

Stan je uknjižen na 61m2, čisti vlasnički odnosi.

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

  [et_social_share] [fblike]

  Pogledajte još