062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PS Podbara

Prodaja Cena: od 115000€
Vrsta nekretnine
Struktura
dvosoban
Površina
47 m2
Vlasništvo
uknjižen
Mesto
Lokacija
Spratnost
visoko prizemlje
Nameštenost
kuhinjski elementi
Parking
u dvorištu zgrade
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • kompletno renoviran
 • velika spavaća soba
 • parking u dvorištu
 • etažno grejanje na gas

 

Ukoliko ste od onih kupaca koji traže stan na visokom prizemlju (svega 5 stepenika) bilo da ga koristite za stanovanje ili eventualno i za poslovni prostor onda Vam ovaj sredjen stan itekako treba privući pažnju…

 

Stan sa velikom spavaćom sobom u kome ćete imati i više nego dovoljno prostora da je organizujete po svom..

Stan koji predstavljamo nalazi se na Podbari u ulici Jug Bogdana u naselju koje zadnjih par godina dobija nove obrise i menja svoju strukturu. Ono što ovaj deo grada čini privlačnim jeste blizina samog centra Novog Sada..

Stan se nalazi u stambenoj zgradi koja je useljena 2006 godine ali prošle godine zgrada je potpuno adaptirana .

 

Dvosoban po strukturi, površine 47 m2 uknjiženih (a u prirodi ima oko 50 m2), odličnog i funkcionalnog rasporeda koji je komplet adaptiran pre godinu dana i ne zahteva apsolutno nikakva ulaganja.

Stan se prodaje bez nameštaja koji vidite na slikama ,jedino što ostaje jeste kuhinja radjena po meri ali bez bele tehnike.

Kada uđete u stan do koga se penjete svega par stepenica sa dvorišne strane gde je ulaz u samu zgradu ulazite u hodnik iz koga na desnu stranu se nalazi  veliko kupatlo a pravo iz hodnika prostrana spavaća soba a na levu stranu iz hodnika ulazite u dnevni boravak sa kuhinjom i terpezarijom koji funkscionišu po principu otvorenog prostora. Stan je i više nego komforan i zaista je odlično iskorišćen i osmišljen ceo prostor.

 

Veoma bitna informacija kod ovog stana jeste što je isti kompletno renoviran prošle godine a to podrazumeva novu vodu,struju, hoblovanje parketa i zamena pločica kako u kuhinji tako i u kupatilu.U kupatilu je stavljena i nova tuš kabina a prostor je i više nego komotan.

Ono što treba naglasiti jeste da je stan dvorišne orijentacije tako da je uklonjen od bilo kakve buke.

Nećete imati ni velike mesečne troškove jer je grejanje na gas, grejanje se plaća samo u grejnoj sezoni, a tokom zime morate otvarati prozore ili zavrtati radijatore koliko je toplo..

Velika pogodnost koju poseduje jeste i mogućnost parking mesta u  dvorištu zgrade .(naime dvorište zgrade koriste samo stanari i za sada nije bilo problema za parking).Takodje postoji parking i ispred zgrade.

Stanu pripada i podrumska prostorija.

 

Naglasićemo i činjenicu da u stanu posle renoviranja gotovo da niko nije stanovao (stan se koristio ponekad vikendom)  tako da je stan praktično nov.

Vama samo ostaje da uzmete telefon i da nas nazovete, zakažete gledanje, a mi cemo  Vam stan pokazati i objasniti njegove prednosti i sve ono šta Vas bude interesovalo.

 

Virtuelna tura kroz stan:

 

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);