062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 090

Prodaja Cena: od 129.000€
Vrsta nekretnine
Struktura
4 sobe
Površina
150m2
Plac
1166m2
Infrastruktura
struja, voda, gas, kanalizacija
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Lokacija
Spratnost
prizemna
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • blizina Dunava

Real House predstavlja prodaju kuće u Sremskoj Kamenici. Odlična porodična, domaćinska kuća u Sremskoj Kamenici nedaleko od samog centra veoma blizu Dunava.

Domaćinska kuća u Sremskoj Kamenici je smeštena na sjajnom placu ukupne površine 1166m2 sa izlazom na dve ulice i sa pogledom na Dunav sa gornjeg dela placa.

Na placu se nalazi stambena kuća ukupne uknjižene površine 150m2, a sastoji se od ulaznog hodnika, velike kuhinje sa trpezarijom, kupatila kompletno renoviranog, četiri sobe i kotlarnice sa izlazom na tavan. Pored stambenog dela kuće uknjiženo je i 237m2 pomoćnih prostorija – letnja kuhinja, garaža, šupe.

Kuća je u odličnom stanju veoma kvalitetno građena i osim krečenja ne zahteva ulaganja. Sobe su veoma konforne i prostrane. Kuća je komunalno opremljena gradskom vodom, trofaznom strujom, gasom, kanalizacijom i etažnim grejanjem na gas.

Položaj kuće u Sremskoj Kamenici je idealan i za različite poslovne delatnosti, izlaz na dve ulice, širok kolski ulaz sa ulice, prostrano dvorište, mnogo pomoćnih prostorija – ekonomsko dvorište.

Ako tražite dobru kuću sa lepim place zavidne površine, komunalno opremljenu u Sremskoj Kamenici ovo je naša preporuka.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još