062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PS067

Cena: od 87500€
Vrsta nekretnine
Površina
80 m2
Vlasništvo
uknjižen 1/1
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • luksuzan enterijer
  • centar grada
  • mogućnost kupovne opremljenog stana

Dizajnerski stan u centru Novog Sada sa ekskluzivnim enterijerom je ponuda Real house nekretnina za kupca koji zna sta želi, za kupca koji prepoznaje kvalitet i prave vrednosti kao i za kupca koji na jednoj od najtraženijih lokacija u Novom Sadu gde Vam je pešačka zona na par minuta hoda, želi da ima potpuni komfor .

Malo je stanova za koje možemo reći da zaista imaju ekskluzivan enterijer a ovo je svakako jedan od njih .

Dvosoban stan uknjižene  površine 80 m2 (mada u prirodi ima 96 m2) nalazi se u centru grada u ulici Đorđa Jovanovića na petom spratu stambene zgrade sa liftom.

U pitanju je duplex stan  koji se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom u tkzv. open planu ,malog toaleta  i zastakljene terase u donjem delu, spavaće sobe i kupatila sa đakuzi kadom kao i manjeg radnog prostora u gornjem delu. Gornju etažu stana čini za sada jedna ogromna spavaća soba koja svakako može biti pregrađena na dve .

Ekskluzivan enterijer  u stanu podrazumeva najkvalitetniju opremu koja je sastavni deo ovoga stana. U celom stanu je crni  tarketov parket, u kupatilima kvalitena keramika u crno beloj boji, led rasveta  sa kombinacijom više boja sa kojom se upravlja daljinskim upravljačem,velik broj kvalitetnih ogledala koju mu daju posebnu širinu. Dizajnerska kuhinja crne boje odaje utisak kvaliteta i luksuza.  Svaki detalj u stanu je pažljivo biran i urađen i ono što moram naglasiti nesvakidašnjeg izgleda koji zahteva kupca istančanog ukusa.

Stan se prodaje sa svim pripadajućim enterijerom visokog kvaliteta a postoji mogućnost kupovine sa kompletnim nameštajem po principu ključ u ruke.

Ovo je stan za kupca koji ne želi da razmišlja mnogo o opremanju, a zna šta želi i kakav mu je stan potreban.Ovo je stan za kupca koji bi eventualno želeo da ovaj stan pretvori u biznis po principu “izdavanja stana na dan” jer je enterijer ovog stana svakako nešto što bi sa sigurnošću privuklo turiste.

Ovaj stan je namenjen mladim i uspešnim ljudima koji imaju istančan ukus i  žele da budu u centru grada.

Stan koji razbija predrasude, iskače iz proseka standardnost i nameće visoke kriterijume u pogledu opremanja enterijera i modernog stanovanja.

Stan koji Vam može probuditi maštu i kreaciju.

 U svakom slučaju stan za sanjare, vizionare, umetnike, za ljude koji žele drugačije.

Za sve informacije o prodaji ovog dizajnerskog stana u Novom Sadu kontaktirajte nas:

Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti.

 

 

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još