062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PV 159

Prodaja Cena: od 165000€
Vrsta nekretnine
Struktura
dva objekta
Površina
82+
Plac
2343 m2
Infrastruktura
voda, struja, gas
Vlasništvo
uknjiženo
Lokacija
Parking
garaža
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • dva objekta
 • voćnjak i plastenik
 • za stanovanje i polovanje
 • infrastruktura
 • bez ulaganja

 

Kada u ponudu dobijete ovako jednu kvalitetnu nekretninu koja je gradjena i organizovana tako da zadovolji ukuse i očekivanja i najzahtevnijih kupaca  onda je pravo zadovoljstvo i predstaviti je.Krenimo redom…

Ovde možete spojiti život van grada i posao, odmor i zadovoljstvo.

 

Lokacija pogodna i za život tokom cele godine

 

Vikend kuća se nalazi u Čortanovcima u opštini Indjija i udaljena je nekih 25 min kolima od Novog Sada i svega nekih sat vremena od Beograda. Nalazi se u vikend naselju u ulici Srednji breg i sa glavnog asfaltnog puta je udaljena nekih 150 m.

Specifičnost ove ponude je to što kupujete dva objekta te uz malo dobrih ideja ovo zaista predstavlja dobru priliku.

 

Stambeno-poslovne mogućnosti

 

OBJEKAT 1  u osnovi ima 82 m2 – koncipiran je tako da se u prizemlju sastoji od kotlarnice, garaže, letnje kuhinje, manje radionice. U gornjem delu-na spratu do koga vode spoljne stepenice smešten je jedan veliki otvoren prostor sa dve terase gde se može napraviti stambeni ili poslovni prostor.

 

OBJEKAT 2 -glavna vikend kuća sastoji se od ulaznog hodnika, terpezarije, kuhinje, kupatila, dnevnog boravka i spavaće sobe na prizemlju.Na spratu se nalaze dnevni boravak, kuhinja,kupatilo i spavaća soba kao i terasa.Ovaj objekat je 170 m2 korisne površine .Ovaj objekat može da funkcioniše i kao dva zasebna stana.

Vikendica poseduje i podrum u kome je temperatura ista tokom cele godine.

Prostran plac na kome je i voćnjak i plastenik

 

Plac ukupne površine 2343 m2 je kompletno uredjen, ogradjen i ozelenjen. Na placu je postavljen plastenik u jednom delu gde tokom cele godine proizvodite sopstvenu hranu, a u drugom i voćnjak sa oko 50-tak stabala raznog voća (šljive, višnje, jabuke, breskve, aronija, kivi…) Na ulaznom delu placa sa ulice nalazi se vinova loza, a ceo plac obiluje cvećem i ukrasnim biljem.

Dvorište ulepšava i postavljen drveni letnjikovac sa prostorom za sedenje u hladovini.

 

Odlična infrastruktura

 

Oba objekta su snabdevena vodom (kombinovan sistem vodovodne vode i 2 cisterne sa dva hidropaka), trofaznom strujom, etažnim grejanjem na gas razvedenim u oba objekta kao i alarmnim sistemom.

Ovde postoji o kotao za grejanje na čvrsto gorivo i mogućnost priključenja na solarne kolektore.

Napominjemo da su na objektima urađene izolacije i fasada.

Vikend kuće se prodaju opremljene sa svim pripadajućim nameštajem koji vidite na slikama. Nameštaj je kvalitetan, kuhinja je radjena po meri a postoji mogućnost dogovora kupovine i alatki i ostalih mašina podrebnih za održavanje voćnjaka i plastenika kao i samog placa.

 

Ovo nije obična vikendica i plac u Čortanovcima, ovo je nekretnina za nekog ko će prepoznati njene kvalitete i iskoristiti je na najbolji moguć način.

S obzirom da na placu postoje dva objekta ovo je idealna kombinacija da se jedan od njih iskoristi i u svrhu izdavanja a s obzirom da na placu ima dovoljno mesta što da ne i da se napravi i bazen.

Ovo je nekretnina koja pruža mogućnost i za obavljenje raznih poljoprivrednh, zanatskih i drugih delatnosti, a sigurni smo da će i Vaša ideja ovde naći mesto za realizaciju.

 

Ovde je suština u tome da ste na dobroj lokaciji, van grada, da kupujete izuzetno kvalitetno građene i održavane objekte, gde dobijate uređen voćnjak i plastenik, u sve ovo uloženo je mnogi rada i truda ali i finansija,

Nemojte puno razmišljati ukoliko ste u potrazi za kvalitenom  kućom u koju ne treba ništa da se uloži, nemojte puno ni razmišljati ukoliko radite od kuće a želite da živite van grada a na Vama ćemo ostaviti da izaberete da li će ovo biti Vaša vikendica ili kuća za stalno stanovanje.

Svi objekti su uknjiženi.

Nadamo se da smo Vam dali dosta informcija, a ako imate bilo kakvih pitanja stojimo Vam na raspolaganju.Mi  Real House – Sanja i Vladimir Rafajlović smo ekskluzivni posrednici u prodaji ove nekretnine.

Kontakt

  Vladimir Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:

  Pogledajte još