062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 100

Prodaja Cena: od 110000€
Vrsta nekretnine
Površina
cca 600 m2
Plac
4812 m2
Infrastruktura
struja, voda, etažno grejanje
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Lokacija
Spratnost
prizemna
Sve sobe su autentične sa drvenim podovima, stolarijom, zidovima i nameštajem.

Kupac plaća troškove overe kupoprodajnog ugovora, porez na promet apsolutnih prava i uknjižbu na svoje ime.

Dodatne informacije

  • autentilna vojvođanska kuća
  • veliki plac
  • idealno za razne turistilke delatnosti
  • podrum za vinariju, tavan
  • kuća sa istorijom

Autentično seosko gazdinstvo u Čortanovcima-prilika za seoski turizam na 48 ari placa je ekskluzivna ponuda Real House nekretnina za kupca koji će već na prvo čitanje opisa ove nekretnine prepoznati njene kvalitete, položaj i mogućnosti koje pruža.

Seosko gazdinstvo se nalazi u Čortanovcima, selu na odličnom položaju u blizini auto puta E 75 kao i starog puta Novi Sad – Beograd, pa iz tih razloga a naravno uz sve ono što ova nekretnina nudi, eto prilike za bavljenje i seoskim turizmom .

Kuća u Čortanovcima smeštena u centru sela na bregu, iz 1938. godine, površine 300 m2, gradjena u predratnom vremenu po svim tadašnjim standardima je kuća salonskog tipa sa ajnfort kapijom, sa originalnim rasporedom prostorija iz tog vremena – pa su pored hodnika, salonska dnevna soba, 2 velike sobe do ulice, kupatilo, kuhinja, gostinska soba sa još jednim novim kupatilom. U kući je sačuvana originalna drvenarija (prozori,vrata) i izvorni podovi od drvenih dasaka, a plafoni su salonski (visina 3,5 m), debljina zidova građenih od cigle je 45 cm. Iznad cele kuće je tavanski prostor pogodan za još stambenih jedinica. Treba opisati energiju koja se oseća šetajući po originalnom drvenom podu te razmišljajući o životu porodice koja je i gradila a bila je vrlo ugledna ne samo u svom selu nego i šire. Kaljeve peći i utentičan salonski nameštaj samo su deo dokaza koji govore o materijalnoj i duhovnoj vrednosti ove nekretnine.

Kuća je opremljena gradskom vodom i trofaznom strujom kao i etažnim grejanjem na bale(minimalni troškovi tokom grejne sezone), a u na placu je uveden gas.

Plac u Čortanovcima na kome je sazidana kuća je površine 48 ari, potpuno ravan na kome se nalaze pomocni objekti- autentičan čardak, štale, letnja kućica, vinski podrum sa velim natrkrivenim tremom (600 m2 objekata pod krovom). Upravo zbog tog vinskog podruma koji je zaista velik eto i ideje da se ova kuća pretvori u neki turističko ugostiteljski objekat kako bi i zainteresovani turisti videli kako se zivelo u to vreme. Ogroman plac koji izlazi na dve ulice otavlja mogućnosti za različite namene od bazena, sportskih terena i slično.

Kuća u Čortanovcima iz naše ponude je nekretnina koja čuva istoriju, odoleva modernom vremenu i koja bi uz eventualnu restauraciju originalne gradnje održala tradiciju i arhitektonski izraz predratne epohe. Nadamo se da će budući kupac prepoznati njen potencijal jer priznaćete na tržištu je još jako malo nekretnina koje poštuju duh vremena u kom su nastale.

Za sve informacije o prodaji ove jedinstvene autentilne Vojvođanske kuće kontaktirajte ekskluzivnog posrednika prodaje:

Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti upisani u registar posrednika br. 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još