062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 035

Prodaja Cena: od 230000€
Vrsta nekretnine
Površina
343 m2
Plac
851 m2
Infrastruktura
trofazna struja, gradska voda, gradska kanalizacija, prilazni put, etaažno grejanje
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • 4 zasebna apartmana
  • novogradnja
  • mogućnost kupovine pojedinačnih apartmana

Apartmanska kuća sa pogledom na Vrdnik u neposrednoj blizini banje Termal je ekskluzivna ponuda Real House nekretnina koju treba pogledati sa posebnom pažnjom.

Na čarobnoj Fručkoj gori na oko 25 km od Novog Sada i oko 70 km od Beograda, u prirodnom zelenom ambijentu, na oko 200 m nadmorske visine u poznatom banjsko-turističkom mestu Vrdnik sagrađena je apartmanska kuća sa pogledom na Vrdnik koju predstavljamo.

Apartmanska kuća u Vrdniku ima ukupnu (neto) korisnu  površinu od 343 m2, a sastoji se od suterena, prvog i drugog sprata te potkrovlja. Kuća je namenski građena tako da svaka etaža čini zasebnu stambenu jedinicu (apartman).

U suterenu se nalazi trosoban apartman od 107 m2 sa sopstvenom dodatnom, prelepom terasom od 40 m2, dok su  na prvom i drugom spratu  trosobni apartmani neto stambene površine 74 m2 sa terasama i u potkrovlju se nalazi apartman od 49m2 takođe sa terasom.

Apartmani u Vrdniku su veoma kvalitetno opremljani pvc stolarijom, parketima i kvalitetnom keramikom i sanitarijama, na terasama inoks ograda.

Kuća u Vrdniku poseduje trofaznu struju, gradsku vodu i gradsku kanalizaciju, a grejanje je etažno za ceo objekat ili pojedinačno u svakom apartmanu su predviđena dva dimnjaka. U apartmanu u potkrovlju ugrađena je invertorska klima za grejanje i hlađenje. Kuća ima sopstveni prilaz obezbeđen rampom i četiri parking mesta ispred objekta.

Plac u Vrdniku na kome je smeštena ova novosagrađena apartmanska kuća ukupne je površine 851 m2, sa njega se pruža fenomenalan pogled na ceo Vrdnik, manastir Ravanicu i Vrdničku kulu, a sama kuća udaljena je oko 300m od banje Termal i prestižnog hotela Premier Aqua  koji su na raspolaganju svih 365 dana u godini.

U zavisnosti od potreba, zahteva i želja budućeg kupca, ovo je nekretnina koja će sa sigurnošću ispuniti sva očekivanja, bilo da se budući kupac odluči da samo uživa u blagodetima koje ovo mesto pruža ili da je iskoristi u poslovne svrhe. Kupovinom ove nekretnine kupac dobija kuću, apartmane, ideju i kompletan biznis sa svom infrastrukturom i potrebnom logistikom za izdavanje apartmana.

Kupovinom ove nekretnine nećete samo udisati čist fruškogorki vazduh i uživati u zadivljujućem pogledu nego ćete begom sa gradskog asfalta priuštiti sebi nešto drugačije jer bilo da želite da posetite banju, manastir ili samo rekreativno da budete avanturista, da si obezbedite siguran posao ili da uložite novac u profitabilnu investiciju,  kupovinom ove nekretnine u Vrdniku dobijate sve ovo na Fruškoj gori.

Kuća poseduje upotrebnu dozvolu.

Ako ste zainteresovani za kupovinu ove apartmanske kuće u Vrdniku ili vas interesuju apartmani u Vrdniku, kontaktirajte Real House ekskluzivnog zastupnika za prodaju ovog objekta koji će vas obavestiti o svim detaljima prodaje.

Kupac plaća agencijsku proviziju u iznosu od 1.5% prodajne cene.

Postoji mogućnost kupovine i pojedinačnih apartmana:

Trosoban apartman u Vrdniku

Jednosoban apartman u Vrdniku

Pogledajte skice apartmana u suterenu, na prizemlju i prvom spratu:

osnova potkrovlja

osnova potkrovlja

osnova_prizemlja_i_1

osnova prizemlji i 1. sprata

osnova suterena

osnova suterena

 

 

 

 

 

 

Real House d.o.o. Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti,

broj u registru posrednika 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još