062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

Apartman Sonya

Kratkoročno izdavanje Cena: od 35€ – Minimum noćenja: 1
Vrsta nekretnine
Struktura
dvosoban
Površina
64 m2
Mesto
Lokacija
Broj osoba
maksimum 4
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • ulazak posle 14h
  • izlazak do 12h
  • wi, ktv
  • posteljina i peškiri

Apartman sa stilom u starom delu grada – apartman Sonya – iz ponude Real House, apartmani Novi Sad dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad.

Lokacija apartmana:

Apartman Sonya se nalazi u ulici Sonje Marinković u starom delu Novog Sada na jednoj od najboljih gradskih lokacija. Apartman je udaljen od strogog centra grada dve minute šetnje, u blizini se nalazi Dunavski park, Kej pored Dunava gde možete šetati u uživati u lepoti Novog Sada, a preko puta se nalazi Petrovaradinska tvrđava koju možete posetiti za svega 5 minuta laganog hoda.

Opis apartmana:

Apartman Sonya se nalazi u stambenoj zgradi, ukupne površine 64 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i kupatila.

Smeštajni kapacitet apartmana:

Apartman Sonya može da primi do 4 osobe, u spavaćoj sobami je francuski ležajevi za  dve osobe, a u dnevnoj sobi dva dvoseda na razvlačenje za takođe dve osobe.

Šta nudi apartman:

Apartman Sonya nudi odličan smeštaj u Novom Sadu na dobroj lokaciji, a svojim gostima omogućava besplatan wi-fi internet, kablovcku televiziji, posteljinu, peškire, posuđe. U ovom apartmanu istinski možete osetiti sve čari Novog Sada.

Pravila boravka u apartmanu

Dolazak i odlazak iz aparmana – Dolazak u apartman je od 14h, a odlazak do 12h ukoliko sa vlasnikom nije drugačije dogovoreno. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini prilikom preuzimanja ključeva. – Gosti su duzni da se krajnje pažljivo odnose prema inventaru apartmana. U slučaju štete, ona mora biti nadoknadjena od strane gosta. – Podrazumeva se poštovanje kućnog reda od 14h do 17h kao i od 22h do 9h. Glasna muzika, žurke i pravljenje buke nisu dozvoljeni. – Dozvoljeno je neometano primanje gostiju u apartman, ali uz poštovanje javnog reda i mira. Otkazivanje rezervacije ili promena dužine boravka – Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da boravite u odabranom apartmanu ili želite da skratite/produžite boravak, molimo Vas da nas o tome u najkraćem roku obavestite putem e-maila ili telefonskim pozivom.

CENOVNIK (po noćenju)

Jedna i dve osobe:

  • 1-2 noćenja 45€, 3-7 noćenja 35€. 8-15 noćenja 30€, 16-23 noćenja 25€, 24+ noćenja cena na upit

Tri i četiri osobe:

  • 1-2 noćenja 50€, 3-7 noćenja 40€. 8-15 noćenja 36€, 16-23 noćenja 28€, 24+ noćenja cena na upit

Napomena: Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aerodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Orijentaciona lokacija apartmana Sonya:

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 63 309 197
  • apartmani@realhouse.rs.

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još