062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

Kratkoročno izdavanje Cena: od 30€
Površina
75 m2
Mesto
Lokacija
Spratnost
2
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Apartman Nova Detelinara je  komforan apartman sa dve spavaće sobe– iz ponude Real House, apartmani Novi Sad dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad.

Lokacija apartmana:

Apartman  je smešten u  ulici Stevana Mokranjca na Novoj Detelinari na dobroj poziciji  gde ima dosta zelenila i dovoljno parking mesta oko zgrade.

Opis apartmana:

Apartman Nova Detelinara se nalazi u stambenoj zgradi sa liftom na drugom spratu.  Apartman je površine 75 m2 i sastoji se od dve spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje, terpezarisjkog dela, kupatila sa tuš kabinom i terase.

Apartman je moderno opremljen i namešten novim nameštajem i tehničkim uređajima i ispunjava uslove i najprobirljivijih i najzahtevnijih gostiju.

Smeštajni kapacitet apartmana:

Apartman Nova Detelinara može da primi do 4+1 osoba, u spavaćim sobama su francuski ležaji  za po dve osobe, a u dnevnoj sobi je velika sofa na kojoj eventualno može da boravi još jedna osoba. Kuhinja je potpuno opremljena (sudo mašina postoji).

Šta nudi apartman:

Apartman Nova Detelinara svojim gostima nudi besplatan wi-fi internet, kablovcku televiziji, posteljinu, peškire, posuđe, sudo mašinu. Zbog svoje lokacije i orijentacije idealan je smeštaj porodica sa decom, poslovnih ljudi i svih gostiju koji žele posetititi Novi Sad jel apartman pruža potpuni komfor, privatnost i udobnost.

U okolini apartmana se nalaze restorani, prodavnice, pekare i sve neophodno da Vaš boravak u Novom Sadu ostane nezaboravan.

Cena apartmana je OD 30€  

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aeodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Kontaktirajte nas proverite raspoloživost i cenu.

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

  [et_social_share] [fblike]

  Pogledajte još