062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

App Laki

Kratkoročno izdavanje Cena: od 20€ – Minimum noćenja: 1
Struktura
garsonjera
Površina
25 m2
Mesto
Lokacija
Spratnost
2. sprat
Broj osoba
2-3
Parking
javni ispred zgrade
Soba sa trosedom i dvosedomna razvlačenje, opremljen akuhinja, kupatilo i hodnik.

Gosti nemaju dodatnih troškova

Dodatne informacije

  • posteljina i peškiri
  • posuđe, čaše, escajg
  • wi fi internet i kablovska tv
  • pegla, daska
  • klima
  • veš mašina

Apartman Laki studio apartman u Novom Sadu iz ponude Real House, apartmani Novi Sad, dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad. Apartman obezbeđuje kvalitetan i ugodan smeštaj u Novom Sadu.

Gde se nalazi apartman Laki

Apartman Laki se nalazi u Novom Sadu naGrbavicii ulicibraće ribnikar. Apartman je smešten u stambenoj zgradi na 2. spratu bez lifta. Lokacija apartmana je fantastična, sve potrebe koje eventualno možete imati tipa restorana, prodavnice, pošte, prevoz, apoteke i slično možete pronaći u neposrednom okruženju, a do centra grada imate 10 minuta peške, u neposrednoj blizini je i Futoška pijaca i Spens.

Studio apartman

Apartman Laki se sastoji od jedne dnevne sobe sa kuhinjom, kupatila sa tuš kadom i hodnika. Apartman laki se odlikuje izuzetnom higijenom i čistoćom, poseduje sve neophodno da bi vaš boravak u Novom Sadu bio ugodan, a ljubazni domaćini gostima uvek prirede paket dobrodošlice.

Koliko osoba prima apartman

Apartman Laki može da primi do 3 osobe, u dnevnoj sobi je trosed na razvlačenje gde mogu da spavaju dve osobe i jedan dvosed na razvlačenje za još jednu osobu.

Šta nudi apartman Laki

Apartman Laki nudi prijatan smeštaj u Novom Sadu na dobroj lokaciji prvenstveno mlađim osobama, turistima i onima koji žele bolje upoznati Novi Sad a da im preveliki komfor nije potreban, a svojim gostima omogućava besplatan wi-fi internet, kablovcku televiziji, posteljinu, peškire, posuđe i klima uređaj, sve to po pristupačnoj ceni.

Cena apartmana je od 20 €, a zavisi od broj noćenja, za konkretnu cenu nas kontaktirajte.

Napomena: Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aeodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

 

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 63 309 197
  • apartmani@realhouse.rs.

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još