062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

Apartman Green

Kratkoročno izdavanje Cena: od 21€ – Minimum noćenja: 1
Vrsta nekretnine
Struktura
dvosoban
Površina
50 m2
Mesto
Lokacija
Broj osoba
4
Parking
besplatan ispred kuće
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Apartman Green – smeštaj u Novom Sadu – iz ponude Real House, apartmani Novi Sad dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad.

Lokacija apartmana:

Apartman Green se nalazi na Futoškom putu na glavnom Bulevaru koji vodi do centra grada do koga ima 3km. Apartman se nalazi na odličnoj lokaciji nedaleko od centa a sa drugim delovima grada odlično povezan gradskim prevozom koji saobraća na 50 m od apartmana, u neposrednoj blizini apartmana su prodavnice, pekara, restoran i fast food radnje.

Apartman Green je samostalan apartman u stambenoj kući površine 5o m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i terase u dvorištu. Gosti imaju mogućnost korišćenja dvorišta gde u udobnoj baštenskoj garnituri mogu da odmaraju, na raspolaganju je i roštilj.

Smeštajni kapacitet apartmana:

Apartman Green može da primi  4+1 osobu, u spavaćoj sobi je francuski ležajevi za  dve osobe, a u dnevnoj sobi su dva kauča na razvlačenje gde mogu da spavaju dve osobe, po potrebi za petu osobu se obezbeđuje sing ležaj.

Šta nudi apartman:

Apartman Green nudi odličan smeštaj u Novom Sadu na dobroj lokaciji, a svojim gostima omogućava besplatan wi-fi internet, kablovcku televiziji, posteljinu, peškire, posuđe, veš mašinu, klima uređaj i besplatan parking. Apartman je renoviran, čist i uredan.

Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja.

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aerodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Lokacija apartmana Green:

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 63 309 197
  • apartmani@realhouse.rs.

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još