062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

Apartman Galerija

Kratkoročno izdavanje Cena: od 30€ – Minimum noćenja: 1
Vrsta nekretnine
Struktura
studio sa galerijom
Površina
35 m2
Mesto
Lokacija
Spratnost
1. sprat
Broj osoba
maksimum 4
Parking
javni parking
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • internet
 • kablovska
 • nov nameštaj
 • posteljina i peškiri
 • posuđe i escajg
 • centar grada - peđačka zona

Apartman Galerija – atraktivan apartman u strogom centru – iz ponude Real House, apartmani Novi Sad, dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad. Apartman obezbeđuje kvalitetan i ugodan smeštaj u Novom Sadu u samom centru grada.

Gde se nalazi apartman Galerija

Apartman Galerija se nalazi u ulici Kralja Aleksandra u strogom centru Novog Sada u pešaćkoj zoni na 100m od Trga slobode, Zmaj Jovine ulice i ulice Laze Telečkog poznate po noćnom životu sa mnogo restorana i kafića. U neposrednoj blizini imate sve što vam je potrebno za kvalitetan boravak u našem gradu: restorane, prodavnice, banke, znamenitosti grada, bioskom, pozorište, nije vam daleko ni Petrovaradinska tvrđava, a sve to je na dohvat ruke i ne morate koristiti prevoz.

Kakav je apartman Galerija

Apartman Galerija se nalazi u stambenoj zgradi pod zaštitom države na prvom spratu bez lifta ukupne površine 35 m2, a sastoji se od jedne dnevne sobe sa kuhinjom, kupatila sa tuš kadom i galerije na kojoj se nalazi spavaći deo sa bračni krevetom. Apartman je nov sa novim nameštajem i elektro uređajima.

Slike i video prezentacija govore sve o apartmanu.

Koliko osoba prima apartman

Apartman Galerija može da primi do 4 osobe, u dnevnoj sobi je dvosed na razvlačenje gde mogu da spavaju dve osobe i bračni ležaj na galeriji gde takođe stavaju dve osobe.

Šta nudi apartman

Apartman Galerija nudi odličan smeštaj u Novom Sadu na dobroj lokaciji prvenstveno poslovnim ljudima ili mlađim osobama, turistima i onima koji žele bolje upoznati Novi Sad, a svojim gostima omogućava besplatan wi-fi internet, kablovcku televiziji, posteljinu, peškire, posuđe, a javni parking je nedaleko od apartmana.

CENOVNIK ZA 1 I 2 OSOBE (cena po noćenju):

 • 1-2 noćenja: 36 evra
 • 3-10 noćenja: 30 evra 
 • 11+ noćenja: cena na upit

Treća i četvrta osoba doplaćuju po 6 evra po noćenju.

Napomena: Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aeodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Orijentaciona lokacija apartmana Galerija:

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Pogledajte još