062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

App FreeMan

Kratkoročno izdavanje Cena: od 24€ – Minimum noćenja: 1
Struktura
studio apartman
Površina
25 m2
Mesto
Lokacija
Spratnost
1. sprat
Broj osoba
2
Parking
mogućnost parkinga
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • wi fi,ktv
 • klima
 • nov nameštaj
 • 1. sprat
 • blizina centra

Apartman Freeman je studio apartman za dve osobe iz ponude Real House, apartmani Novi Sad, dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad. Apartman obezbeđuje kvalitetan, ugodan smeštaj u Novom Sadu za maksimum dve osobe.

Smešten je nedaleko od strogog centra grada

Apartman Freemen se nalazi u Novom Sadu u gradskoj četvrti Podbara u ulici Đorđa Rajkovića. Apartman je smešten u novijoj stambenoj zgradi na prvom spratu sa liftom. Lokacija apartmana je takva da su vam sve novosadske institucije i znamenitosti veoma blizu što znači da vam nije potreban prevoz do centa grada do koga dolazite za 10 minuta laganog hoda. Do pešačke zone grada imate oko 800m, a u okoliki apartmana imate prodavnice, pekare, odlične restorane i kafiće, banku, poštu, pešaćke staze za šetanje, a nedaleko je Dunavski kej gde možete prošetati uređenim stazamo pored reke.

Nov nameštaj i oprema

Apartman Freeman je jedan veći studio apartman i  sastoji se od jedne sobe sa kuhinjom, ulaznog hodnika i kupatila. Apartman je veoma ukusno,  moderno dizajniran i opremljen – poseduje sve neophodno da bi vaš boravak u Novom Sadu bio ugodan. Nameštaj u apartmanu je potpuno nov, kvalitetan i specijalno dizajniran za potrebe stana.

Koliko osoba prima apartman

Apartman Freeman je  studio apartman, garsonjera, ukupne površine 25 m2 i može da primi do 2 osobe, u dnevnoj sobi se nalazi nov kauč na razvlačenje, plakar, stol sa stolicamaza ručavanje i kompletno opremljena kuhinja.

Šta nudi Apartman Freeman

Apartman Freeman nudi nezaboravan dnevni smeštaj u Novom Sadu prvenstveno poslovnim ljudima ili mlađim osobama, turistima i onima koji žele bolje upoznati Novi Sad, a svojim gostima omogućava besplatan wi-fi internet, kablovsku televiziji, posteljinu, peškire, posuđe i klima uređaj.

Mogućnost obezbeđivanja parking mesta u dvorištu zgrade uz dodatno plaćanje.

Cenovnik (1 ili 2 osobe):

 • 1 noćenje 30 evra
 • 2-7 noćenja 24 evra
 • 8+ noćenja cena na upit

Napomena: Cena zavisi od broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aeodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

 

Orijentaciona lokacija apartmana na mapi:

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Pogledajte još