062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

App Angel

Kratkoročno izdavanje Cena: od 30€ – Minimum noćenja: 1
Vrsta nekretnine
Struktura
jednosoban
Površina
40 m2
Mesto
Lokacija
Spratnost
5. sprat
Broj osoba
4
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Apartman Angel je jednosoban apartman za četiri osobe iz ponude Real House, apartmani Novi Sad, dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad. Apartman obezbeđuje kvalitetan, ugodan smeštaj u Novom Sadu.

Smešten na Bulevaru u blizini Spensa

Apartman Angel se nalazi u Novom Sadu na Bulevaru oslobođenja u neposrednoj blizini Spensa, gradske plaže Štrand i svih drugih atrakcija i bitnig ustanova Novog Sada.. Apartman je smešten u novijoj stambenoj zgradi na petom spratu sa liftom. Lokacija apartmana je takva da su vam sve novosadske institucije i znamenitosti veoma blizu što znači da vam nije potreban prevoz do centa grada do koga dolazite za 5 minuta laganog hoda. u okoliki apartmana imate prodavnice, pekare, odlične restorane i kafiće, banku, poštu, pešaćke staze za šetanje.

Kako je opremljen i koliko osoba prima

Apartman Angel je jednosoban apartman od 40 m2, a koncept apartmana je takav da se radi o jednom otvorenom prostoru koji ima kuhinju, trpezariski deo, deo za sedenje sa velikom sofom (koja se razvlaći za spavanje dve odobe) i spavaći deo sa velikim, udobnim bračnim krevetom na kome se pošteno možete naspavati i odmoriti.

Apartman je izuzetno moderno opremljen, veoma uredan, poseban akcenat se stavlja na higijeni tako da gosti apartmana imaju izuzetan užitak boraveći u njemu.

Šta nudi Apartman Angel

Apartman Angel nudi nezaboravan dnevni smeštaj u Novom Sadu prvenstveno poslovnim ljudima ili mlađim osobama, porodicama, turistima i onima koji žele bolje upoznati Novi Sad, a svojim gostima omogućava besplatan wi-fi internet, kablovsku televiziji, posteljinu, peškire, posuđe i klima uređaj.

Cenovnik:

  • 1 – 3 noćenje 36 evra (1-3 osobe)
  • 1-3 noćenja 42 evra (4 osobe)
  • 4+ noćenja 30 evra (1-3 osobe)
  • 4+ noćenja 36 evra (4 osobe)

Napomena: Cena zavisi od broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aeodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Lokacija apartmana:

 

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 63 309 197
  • apartmani@realhouse.rs.

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još