062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

Prodaja Cena: od 19500€
Vrsta nekretnine
Površina
50 m2
Infrastruktura
struja, voda
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Real House nekretnine iz svoje ponude izdvaja vikendicu u Nacionalnom parku Fruška gora, za kupca koji traži mir, šumsko okruženje i svež vazduh .

Vikendica na Fruškoj gori koju predstavljamo nalazi se u Velikoj Remeti na oko 23 km od Novog Sada i na oko 60 km od Beograda, na veoma lepom i mirnom mestu nekoliko stotina metara udaljena od asfaltnog puta koji vodi ka manastiru Velika Remeta. Vikendica je smeštena u Nacionalnom parku u potpunom prirodnom, šumskom okruženju bez buke, idealna za odmor i uživanje, na oko 200m od asfaltnog puta.Na oko 1 km od vikendice nalazi se i izvor vode Ubavac.

Vikendica u šumi Nacionalnog parka Fruška gora je uknjižena na 50 m2 a sastoji se od prizemlja u kome je smeštena kuhinja, spoljnim stepenicama odlazi se na prvi sprat na kome je velika terasa, dnevna, spavaća soba i kupatilo a iz dnevne sobe unutrašnjim stepenicama dolazi se u spavaći deo u potkrovlju. Vikendica je gradjena osamdesetih godina a delimično je renovirana pre par godina.

Vikendica ima struju i vodu iz bunara .

Ukoliko želite da se napunite pozitivnom energijom, da uživate u bojama prirode i raznolikosti šumskog rastinja, da Vas budi cvrkut ptica  ova vikend kuća može ispuniti Vaša očekivanja.

Vikendica je uknjižena, prodaje se od strane  vlasnika koji je i gradio. Za sve detalje o prodaji ove vikendice kontaktirajte ekskluzivnog posrednika prodaje:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, reg. br. 177.

 

 

 

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još