062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PV 002

Prodaja Cena: od 33000€
Vrsta nekretnine
Površina
119 m2
Plac
2215 m2
Infrastruktura
voda, struja, tvrdi put
Vlasništvo
uknjiženo
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Vikendica u Sremskim Karlovcima na Stražilovu iz ponude nekretnina RealHouse.rs.

Vikendica koju ovom prilikom predstavljamo nalazi se na odličnoj lokaciji, kada se iz Sremskih Karlovaca ide prema Stražilovu. Vikendica je na oko 150 m od glavnog puta u lepom prirodnom okruženju, sa pogledom na okolne proplanke i nacionalni park koji je preko puta vikendice. Do vikendice se dolazi tvrdim betonskim putem.

Vikendica koja pruža mogućnost kvalitetnog odmora u blizini grada na mirnom mestu okruženom prirodom u kojoj možete boraviti tokom cele godine.

Vikendica je bruto građevinske površine 119m2, a 89m neto korisne površine, a sastoji se od prizemnog dela gde se nalaze kuhinja sa ostavom, dnevna soba, degažman i kupatilo,a u gornjem delu do koga se dolazi spoljnim stepenicama nalaze se dve sobe i velika terasa.

Vikendica ima tehničku vodu, monofaznu struju, septičku jamu i etažno grejanje na čvrsto gorivo pomoću kaljeve peći u donjem delu i radijatora u gornjim sobama. Ispred prizemnog dela se nalazi natkrivena terasa sa velikim drvenim stolom i klupama.

Plac je ukupne površine 2215m2 u kaskadama sa oko 60 stabala različitog voća.

Vikendica u Sremskim Karlovcima je idealna za sve koji vole prirodu, mir i tišinu, dostupna je tokom cele godine i ima veliki plac sa mogućnostima da se iskoristi po potrebi kupca(bazen, igralište).

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još