062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PV 040

Prodaja Cena: od 42000€
Vrsta nekretnine
Površina
113 m2
Plac
872 m2
Infrastruktura
voda, struja, telefon, asfaltni put
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Vikend kuća u Irigu  na odličnoj lokaciji prema Iriškom vencu, nedaleko od manastira Hopovo i vinarije Kovačević na oko 20km od Novog Sada idealna je nekretnina na Fruškoj gori ako tražite i kuću i vikendicu. Kombinacija dva u jedan, ali i više od toga.

Vikend kuća u Irigu se nalazi na placu od 872m2, uvučena od puta, stambene površine oko 65m2, a uknjižene površine sa terasom od 113m2.

Vikend kuća u Irigu je prizemna, sastoji se od velikog dnevnog boravka, kuhinje, kupatila sa ležećom kadom i spavaće sobe, iza kuće je velika terasa popločana kamenom, a ispod terase još jedna zasebna soba sa sanitarnim čvorom. Ispred kuće se nalazi veliki zidani roštilj – pečenjara te natkrivena garaža.

Kuća je u odličnom stanju, ubačena nova pvc stolarija, etažno grejanje na keljevu peć, sređen enterijer. Na placu se nalazi nekoliko četinara sa prednje strane te 100 mladnih sadnica aronije.

Kuća je komunalno opremljena gradkom vodom, trofaznom strujom, fiksnim telefonom, internetom, a prilaz je sa asfaltnog puta.

Kuća u Irigu može poslužiti kao idealna vikendica ili kuća za svakodnevno stanovanje, a njena lokacija omogućava vam da uživate u Fruškoj gori i da upoznate sve njene čari.

Vikend kuća u Irigu može biti korisna i kao nekretnina koja donosi prihode jer izdavanje vikendice na Fruškoj gori već je razrađen posao.

Za sve informacije o prodaji ove vikend kuće na Fruškoj gori, ali ako vas interesuju vikendice na Fruškoj gori i nekretnine u Irigu,  kontaktirajte posrednika prodaje:

Real House d.o.o. Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Približna lokacija kuće na mapi:

Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još