062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PS

Prodaja Cena: od 98000€
Vrsta nekretnine
Površina
73 m2
Vlasništvo
uknjižen 1/1
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Trosoban stan za kupce koji traže kvalitet je ponuda Real House za one koji traže pravi, kvalitetan, porodičan stan na odličnoj lokaciji, u blizini škole, vrtića…

Stan se nalazi u ulici Kosančić Ivana u neposrednoj blizini Futoške pijace i Bulevara oslobođenja.

Stan površine 73 m2 po strukturi trosoban nalazi se na 5. spratu nove stambene zgrade sa liftom ali ne na poslednjoj etaži jer su iznad njega dupleksi.

Ono što ovaj stan izdvaja kao poseban je njegov kvalitet i raspored. Stan se sastoji od prostranog ulaznog hodnika u kome su postavljene kvalitetne pločice, a iz koga se ulazi u sve druge prostorije i to: dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe i veliko kupatilo sa ležećom kadom, na dvorišno orijentisanu terasu se izlazi iz dnevne i spavaće sobe.

Kada kažemo da je stan kvalitetan to zaisti i potvrđujemo, prvoklasnom Rehau stolarijom, hrastovim parketom prve klase i drugom opremom ugrađenoj u stan.

Cena stana je fiksna, a u cenu su uračunati ugradna kuhinja po meri sa rasvetom, plakari u hodniku i kupatilu, klima uređaj i alarmni sistem.

Stan je uknjižen, odmah useljiv pa ako ste kupac koji zna šta traži i želi, sigurno ćete u mnoštvu stanova koji su na prodaju znati prepoznati razliku, a svakako za to treba i adekvatno platiti.

Za sve informacije o prodaji ovog više nego dobrog stana kontaktirajte

Real House licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, upisani smo u registar posrednika pod brojem 177. poslujte sa proverenim i licenciranim posrednicima, time će vaša kupoprodaja biti sigurnija.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još