062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PS 130

Prodaja Cena: od 100050€
Vrsta nekretnine
Struktura
trosoban
Površina
87 m2
Vlasništvo
uknjižen
Mesto
Lokacija
Spratnost
3. sprat
Nameštenost
sa kuhinjom
Parking
u dvorištu zgrade
Dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, toalet, kupatilo, dve spavaće sobe, hodnik i dve terase.

Troškovi Informatike oko 10000 dinara

Dodatne informacije

  • sjajna lokacija
  • parking mesto u dvoriđtu zgrade
  • ugradna kuhinja
  • moguća zamena za manji stan

Stari grad, trosoban stan sa pogledom na Dunavski park je odličan izbor ako volite centar grada, jednu od najtraženijih lokacija za život, a da pri tom imate mir i tišinu.

Lokacija je nezamenjiva

Stan se nalazi preko puta Izvršnog veća i gleda na Dunavski park, stoga o lokaciji ne treba trošiti reči, lokacija je samo jedna i kada kupujete stan u Novom Sadu zna se šta vredi.

Novogradnja 

Stan je useljen 2012. godine i rađen je kao nadogradnja, što znači da je praktično nov, trosoban je po strukturi i ima 87 m2. nalazi se u stambenoj zgradi bez lifta na trećem spratu i dvostrano je orijentisan.

Funkcionalan raspored

Stan se sastoji od ulaznog hodnka, dve spavaće sobe koje izlaze na dvorišno orijentisanu terasu, kupatila, dnevne sobe i trpezarije koja je povezana sa kuhinjom, ulično orijentisane terase koja gleda na Dunavski park i toaleta. veoma funkcionalan stan odličnog rasporeda. Stan je veoma svetao.

Opremljenost stana

U cenu stana ulazi ugradna kuhinja bez elektro uređaja, a postoji mogućnost kupovine nameštaja u stanu i kvalitetnih ugradnih plakara.

Parking mesto je obezbeđeno u dvorištu zgrade, a javni parking za stanare funkcioniše ispred zgrade gde postoji i noćni čuvar.

Stan zahteva eventualno krečenje i odmah je useljiv.

Postoji mogućnost i zamene za manji stan uz doplatu.

Uzimajući sve u obzir radi se o jednom lepom komfornom stanu na idealnoj lokaciji koji po svojim karakteristikama (i bez lifta) predstavlja dobru priliku za kupovinu stana u centru u Starom gradu, tamo gde je najtraženije i najbolje.

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još