062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PV 011

Prodaja Cena: od 28500€
Vrsta nekretnine
Struktura
trosobna
Površina
108 m2
Plac
1438 m2
Infrastruktura
tehnička voda, bunar, trofazna struja
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Mesto
Lokacija
Spratnost
prizemlje i potkrovlje
Nema dodatnih informacija
Kupac plaća troškove overe ugovora kod javnog beležnika, porez na prenos apsolutnih prava i uknjižbu u katastar na svoje ime.

Dodatne informacije

  • divan pogled
  • uređena i renovirana vikendica
  • veliki plac pun voća
  • dobra infrastruktura
  • pristupačnost tokom cele godine
  • uknjižena

Sređena vikendica na Banstolu sa lepim pogledom je ekskluzivna ponuda Real House za prodaju vikendice na Fruškoj gori.

 

Vikendica na Banstolu nedaleko od magistralnog puta NS-BG smeštena je u vikend naselju u Katastarskoj opštini Maradik, koje je od Novog Sada udaljeno oko 20km , od Beograda oko 60km. Vikendica se nalazi u ulici gde ima i drugih kuća i vikendica te je pogodna za boravak tokom cele godine.

 

Sjajan potpuno ograđen plac na kome se nalazi ova sređena vikendica na Banstolu sa lepim pogledom je ukupne površine 1438 m2, u većem delu ravan, a u jednom delu u kosini na kojoj se nalazi mnogo različitog voća i vinova loza.

 

Vikendica je smeštena na sredini placa orijentisana dvostrano u pravcu istok – zapad, sa jedne strane gleda prema ulici, a sa druge strane fantastičan pogled se pruža na Frušku goru.

 

Vikendica se sastoji iz dve etaže, ukupne je bruto površine 147 m2, a korisne stambene neto površine 108 m2 u donjem delu se nalazi dnevna soba sa terasom, kupatilo, i kuhinja te odvojena prostorija koja je u funkciji ostave kao i zastaklena terasa. U gornjoj etaži do koje se dolazi spoljnim stepenicama nalazi se jedna velika soba sa terasom, toalet i ostava.

 

Iza vikendice se nalazi veliki zidani roštilj ispred koga postoji plato za sedenje sa koga se pruža pogled na Frušku goru.

 

Vikendica ima tehničku vodu, bunar i trofaznu struju, kompletno je sređena i renovirana sa novom fasadom, plac sa dosta voća (višnje, jabuke, šljive, dunje, orasi, kajsije, kruške) i divnim pogledom te pristupačnost i mogućnost boravka tokom cele godine izvanredni su aduti koji govore u prilog da je ovo jedna odlična ponuda za kupovinu vikendice na Fruškoj gori za kupca koji ne želi mnogo da ulaže, a da ima svoj kutak odmora u prirodi.

 

Sređena papirologija i čisti vlasnički odnosti prednost su kod prodaje ove vikendice.

 

Za sve informacije u vezi prodaje ove vikendice kontaktirajte ekskluzivnog posrednika prodaje

Real House doo licencirani posreednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još