062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 016

Prodaja Cena: od 250000€
Vrsta nekretnine
Površina
300 m2
Plac
586 m2
Infrastruktura
voda, struja, gas, kanalizacija
Vlasništvo
uknjižena
Mesto
Lokacija
Spratnost
prizemna
Parking
garaža
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • prizemna kuća
  • odvojen zaseban stan
  • garaža
  • sve kompletno renovirano
  • uređeno dvorište
  • grejanje na toplptne pumpe
  • idealno kao stambeno poslovni objekat

Niskoenergetska kuća kao idealan stambeno-poslovni objekat kod Novog Sada je ekskluzivna ponuda Real House nekretnina.

Zadovoljstvo nam je da vam možemo predstaviti ovakaj objekat na prodaju u blizini Novog Sada.

Kuća se nalazi u Rumenci u urbanom delu naselja sa kompletnom infrastrukturom na samo nekoliko kilometara od Novog Sada.

Ovu kuću morate posmatrati kao specifičan, netipičan objekat, radi se o kući koja može da bude idealanj stambeno poslovni objekat sa svim karakteristikama niskoenergetske kuća.

Glavni objekat, prizemna kuća, izvorno građena 1966. godine, a kompletno renovirana 2001. godine. Renovacija podrazumeva da je urađeno i postavljeno sve novo na postojeće zidove. Kuća se sastoji od tri velike sobe, kuhinje sa trpezarijom, širokog hodnika, velikog kupatila  i zasebnog odvojenog stana od 28 m2 (idealnog za poslovni, kancelarijski prostor) kao i velike zastakljene terase dvorišno orijentisane.

U sklopu drugog objekta koji se nalazi u dvorištu, nalaze se kompletno opremljen stan od 80 m2, garaža (6×3,5m) i manja radionica-ostava.

Plac je ukupne površine 586 m2, ravan i kompletno ograđen, a dvorište je popločano i uređeno sa fontanom, roštiljem, klupama za sedenje.

Niskoenergetska kuća !!!

Kuća se svrstava u niskoenergetske, grejanje i hlađenje je regulisano pomoću toplotnih pumpi, a fenk oili su u kući kao grejna i rashladna tela, u zasebnom stanu je ugrađena invertorska klima, sve osvetlenje je led.

Kuća ima kompletnu infrastrukturu što podrazumeva, gradsku vodu, struju, kanalizaciju, gas i alternativno  etažno grejanje na gas i čvrsto gorivo, kao i sopstveni bunar.

U kuću su ugrađeni svi vrhunski materijali i oprema, najkvalitetnija Porcelanosa keramika, svi električni uređaji su A++ eneggetske efikasnosti.

Kuća se prodaje sa nameštajem i tehnikom, pogledajte slike kući i prosudite sami.

Uzimajući u obzir ukupnu kvadraturu, vrhunsku opremljenost i uredjenost kuće i dvorišta možemo reći da je ovo jedna odlična ponuda gde dobijate kvalitetan i komforan stambeni prostor sa kogućnošću kombinovanja sa raznim poslovnim delatnostima, a sve na samo nekoliko kilometara od Novog Sada.

Za sve detalje o prodaji ove super uredjene kuće kontaktirajte ekskluzivnog posrednika prodaje:

Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177.

 

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još