062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 001

Prodaja Cena: od 60000€
Vrsta nekretnine
Površina
119 m2
Plac
1330 m2
Infrastruktura
struja, voda, gas
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Mesto
Lokacija
Parking
garaža

dve sobe do ulice(spavaće), dnevna sa trpezarijom i kuhinjom, ostava, hodnik i kupatilo u donjem delu te tri sobe i kupatilo u gornjem delu kao odvojen stan.

Kupac plaća porez na prenos apsolutnih prava, troškove overe ugovora i uknjižbu u katastar.

Dodatne informacije

  • odlična lokacija
  • veliki plac

Kuća u Kaću sa velikim dvorištem – ekskluzivna ponuda Real house nekretnina.

Kuća u Kaću koju Vam ovom prilikom predstavljamo namenjena je prvenstveno za kupca koji želi da živi van grada ali dovoljno blizu gradu, na mirnoj lokaciji u blizini centra sela i najvažnije da ima porodičnu kuću sa lepim velikim placem.

Kuća u Kaću je smeštena nedaleko od samog centra Kaća u mirnoj ulici, udaljena od Novog Sada oko 10km. Kać je selo koje ima školu, vrtić, prodavnice, apoteke, banke i sve ostale neophodne ustanove da kvalitetan život.

Porodična kuća je površine 119m2, sastoji se od dve etaže. U donjem delu se nalazi hodnik iz koga se ulazi u sve ostale prostorije, dve velike spavaće sobe ulično orijentisane , kupatilo, veliki dnevni boravak, trpezarija sa kuhinjom i ostavom kao i zastakljeni deo (veranda), dvorišno orijentisan. U gornjem delu se nalaze tri sobe, kupatilo i tavanski prostor. Gornji deo kuće je potpuno, fizički odvojena stambena jedinica i pogodan je za dve porodice, poslovni prostor i slično.

Plac u Kaću na kome je smeštena ova kuća ukupne je površine 1330 m2 i po našem mišljenje je najvredniji deo ove nekretnine, na njemu se nalazi garaža, i nekoliko pomoćnih prostorija. Na placu se nalazi nekoliko stabala voća, ginko i velika lipa koja daje fantastičan ambijent u litnjim danima. Plac je dovoljno veliki da bi bio pogodan za bavljenje nekom vrstom posla za plastenik, držanje životinja ili eventualno za bazen i uživanje.

Kuća je komunalno opremljena trofaznom strujim, gradskom vodom, a postoji mogućnost priključenja na kanalizaciju. Grejanje je etažno na gas sa radijatorima.

Kuća zahteva manja ulaganja, sređivanje fasade i eventualno gornje etaže po potrebi kupca.

Uzimajući sve u obzir ako želite živeti nadomak Novog Sada na mirnom mestu u kući, da imate lep i velik plac mi Vam preporučujemo kuću u Kaću jer po ceni ove kuće možete kupiti eventualno dvosoban stan u gradu, a sloboda koju imate u vašoj kući i vašem dvorištu nemna cenu.

Za sve informacije o prodaji kuće u Kaću kontaktirajte

Real House doo licencirani posrdnik za promet i zakup nepokrenosti reg. br. 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još